Hogyan tudnék Budapesten belül egy egyszerű ifjúsági közösséget létrehozni? Elsősorban olyanoknak, akiknek nincs igazán társasága.
Persze, szólni fogok 5-ös. :)
És mindenkinek, akit érdekel.
Egyelőre egy megfelelő oldalt kéne találni.
Facebookon nem igazán szeretném megcsinálni.
Örömmel közlöm, hogy végül létrejött egy facebook csoport a közösség számára.
Aki szeretne csatlakozni jelezze üzenetben.
Facebookon lehet ám titkos csoportot is létrehozni. Ott csak egymást látjuk, kívülről maga a csoport sem látszik az ismerősöknek, sem pedig az, hogy a tagja vagy.
Van még a chatzy, annak meg pont az a hátulütője, hogy bárki beírhat akármilyen nicknévvel, és baromi egyszerű vele visszaélni. Anonim beszélgetésre nem rossz, de nagyon sok szempontból veszélyes, mivel tényleg nem lehet megállapítani, ki ír éppen neked. (Van egy fizetős, 'advanced' változata, ahol IP alapján lehet sejteni, de az is távol áll a 100%-os biztonságtól.)
Aki aggódik, és nem szeretné felfedni magát, az szerintem a Chatzy szoba mellett döntene, én a titkos Facebook csoportra szavaznék. De ha van más ötlet, én is szívesen várom, mert engem is érdekel. :)
22/F (Budapest)
Sziasztok! :) Örülök, hogy szeretnétek csatlakozni. Azt hittem mindenkinek írtam, aki jelezte a kérést.
De ezek szerint nem. Kérem jelezzétek privátban, hogyha szeretnétek csatlakozni és felveszlek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!