Szerintetek is fúrcsa lennék? (Többi lent)
Hát az elég furcsa, hogy hosszú ú-val írod a furcsa szót. :)
Amúgy szerintem nem vagy furcsa, de tény, hogy az érdeklődési köröd eltér az átlag 18 éves fiúkétól.
Ha szeretnél hasonló barátokat, járj el komolyzenei koncertekre, operába, hasonló helyekre, vagy interneten keress olyan fórumokat, ahol ezekről lehet beszélni.
Tervezel egyetemre menni? Akkor olyan szakot válassz, ami érdekel, és fogsz hasonló érdeklődésű fiatalokkal találkozni, lesz beszédtéma.
A komolyzenét nagyon sok fiatal szereti ám, és sokan szeretnek komolyabb dolgokról is beszélgetni, én pl. bölcsészkarra jártam és sok hasonló fiú volt. Amúgy teljesen normálisak voltak, nem furcsák. :)
Szerintem nem vagy furcsa, csak koravén, de ez meg nem feltétlenül rossz! :) Ne rágd magad azon, hogy a korosztályoddal nem jössz ki, ezzel csak magadat hergeled.
Amit tehetsz: járj el hangversenyekre, kezdj el zenélni akár, lépj be egy dráma szakkörbe, menj színházba, stb. Egy idő után kialakulnak azok a kapcsolatok, amiket keresel. LÉgy nyitott, kedves és érdeklődő :)
Ha pedig szeretsz a politikáról beszélni, akkor lépj be egy párt ifi részébe, de ne várj tőlük sem túl sokat!
Nem vagy furcsa, én mindig jobban kijöttem a 30-as 40-es emberekkel mint a korombeliekkel.
20/L
Szerintem nezz utana az MBTI szemelyiseg tipusoknak.
Nekem nagyon segitett, hogy elfogadjam magam, hogy en csak mas vagyok mint az atlag, de nem rosszabb, vagy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!