Fiúk! Mit tennétek, ha meglátnátok egy csinos, részeg lányt, aki teljesen egyedül van az utcán?
Voltam ilyen helyzetben,kint ült egy Bár előtt ahol haverokkal voltunk,láttuk,hogy szarban van,kimentem megkérdezni tőle,hogy hazakísérjem-e,igent mondott hazakísértem,felkísértem az emeletre,segítettem neki bemenni.
Egy alja dolognak tartom,ha valaki egy olyan nőre nyomul akin látható,hogy totál részeg és nincs magánál.
Általában azok szokták akik nem képesek normális körülmények között megismerkedni egy csajjal és erre vannak rászorulva.,hogy kihasználják az alkalmat.
Attól függ, mennyire részeg.
Ha csak kicsit be van csiccsentve, akkor semmit, lesz-rom.
Ha láthatóan nagyon részeg, tehát azt se tudja hol van, nem tud menni, vagy esetleg már csak fekszik, akkor hívnék hozzá egy mentőt.
Köszi a válaszokat!:)
Egyébként nem én fantáziáltam erről. Láttam egy videót, ami Madridban készült és ez volt az alap szitu. Nagyon azt akarták bebizonyítani benne, hogy az összes férfi a ,,mást" választaná. (Ezt akarták bebizonyítani, nem ezt gondolom!) Csak kíváncsi voltam, hogy itt mit válaszolnának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!