Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak én érzem azt, hogy...

Csak én érzem azt, hogy züllik, gettósodik az ország? A felkapott újkultúra divathullámok, kispálos alter bölcsész életérzés pedig lassan értelmetlennek bizonyulnak. A helyébe lépnek a designer drogok, a herbál, a gengszter stílus.

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
Az igazi alter a Minutemen, Hüsker Dü és a Dinosaur Jr., emberek... Ne éljetek már tévképzetekben!!!
2016. dec. 22. 21:54
 52/79 A kérdező kommentje:
Na megjött a keménymag. Végre! Mégis van remény !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. dec. 22. 22:02
 53/79 anonim ***** válasza:
100%

25 és 27 vagyok.

Olvasva az azt követő reakciódat, nevetséges vagy. Mégis mit tettél le az asztalra, hogy ennyire felsőbbrendűnek érzed magad? Milyen alapon akarod megmondani, hogy melyik nő melyik férfival álljon szóba? Nekem van két diplomám, nem büfé szakon, de nem nézek le senkit azért, mert szakmunkás, és végképp nem keverem össze az értelmet az ízléssel.

Egyébként tipukusan az a helyzet nálad, hogy annyira fullba nyomond a kretént, hogy nem tudom eldönteni, hogy ez komoly, vagy viccnek szánod.

2016. dec. 22. 22:14
 54/79 anonim ***** válasza:
Vica versa: meccselnem kellett egy kiscsajjal kinézet/ész. Szomorú
2016. dec. 22. 22:17
 55/79 anonim ***** válasza:
Senki nem dumál velem.Meggyőztem magam, hogy nem verem ki a balhét.
2016. dec. 22. 23:41
 56/79 anonim ***** válasza:

14.: Kedves Kérdező!

Megértelek és igazad van!

Minden csaj bele van bukva az okoskatelefonjába! Ez a baj!

Inkább elcsesz egy napot cseteléssel velem a vizsgaidőszakából, de szilveszterkor nem találkozna!

Pedig sok a vizsgája, tanulnia kellene, de csetel és nem él, pedig én hívom...

Igazi zombik.

2016. dec. 23. 00:11
 57/79 anonim ***** válasza:
Nem, a felnőtt tartalom szűrőm is úgy érzi ,mert a kérdésre adott válaszok 3. oldalát blokkolja!
2016. dec. 23. 00:16
 58/79 anonim ***** válasza:
Hát, én ezt a kispálos életérzést se tartom sokra meg a dubstepes dolgot se. Most ilyenkor mi van?
2016. dec. 23. 00:55
 59/79 anonim ***** válasza:
Amúgy én is egyetemista vagyok, de nem igazán érzem azt, amit te. Eleve milyen régóta vagy te egyetemista, hogy ekkorát változott a világ azóta? 15 éve végzed az egyetemet, vagy mi? Én 5. éve vagyok idén egyetemista, és nem nagyon érdekel, ki néz le vagy ki nem. Nem értem a problémát, ha bárki is lenéz, lenéz, igazából ez enm szokott hozzám eljutni, mert nem lép oda hozzám, és vágja a szemembe. Nem tudom, te mikor szembesülsz a lenézéssel. én is látok olyan dolgokat a világban, amik nem tetszenek. Az ember megy, és csinálja a dolgát.
2016. dec. 23. 00:58
 60/79 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy ki nem xarja le?
2016. dec. 23. 01:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!