Van olyan itt, aki úgy érzi, hogy mindenből kimarad?
Minden velem egyidős fiatal éli az életét, bulizik, csajozik stb nekem még csak egy haverom sem volt, és soha nem is lesz.
még sohasem voltam buliba sem...
19/F
ugyanígy vagyok :D de nem vagyok öreg ahogy te se
még nem maradtál ki semmiből
Itt vagyok és úgy is érzem. Akarnám élni az életem, de úgy alakult a sorsom hogy nem tudok ilyeneket csinálni, akarva se
26/F
Jelen.
Nekem kamaszkorom nrm volt.
Én 14 évesen kerültem olyan környezetbe, ahol az állandó elnyomás, szülői terror, rossz iskolai környezet és stressz hatására fokozatosan elszigetelődtem a társadalomtól. Emiatt 26 éves koromra különféle gátlások, beidegződések és mentális zavarok alakultak ki, amik további problémákat eredményeztek a szociális kapcsolatokat illetően. Sok olyan dolog, ami egy hétköznapi ember számára megszokott, számomra teljesen elképzelhetetlen (pl. maga a "szeretet" fogalma). Az ilyen dolgok miatt pedig az ember élete rideg lesz, sivár és érzelmek nélküli, amolyan vegetáló státuszba kerül (állandó halálvággyal fog küzdeni).
Te még abban a korban vagy, amikor még az ilyen dolgok könnyebben befolyásolhatók. Próbálj meg módot találni, hogy több önbizalmat szerezz. Különféle önfejlesztő eszközök vannak erre a célra, javaslom hogy járj utána ezeknek. Ne kövesd a rossz példát - vagyis az olyan emberekét, mint amilyen én vagyok.
itt vagyok :(
sose buliztam...egyszer kétszer talán
most mennék, de nincs kivel!!!
rossz érzés
23 L
ó, persze:D
szerintem ez a mi hibánk is, sőt
gondolom te is olyan vagy, hogy nem "nyomulsz", hanem meghúzódsz a háttérben, de azért ilyet ne mondj, hogy soha nem is lesz, bár én lány vagyok,és viszonyolag fiatal/16/, de én is hasonlóképp vagyok, de ennyire nem kell letörni, nincs veled egykorú rokonod, aki járhatna veled ide-oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!