Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lebuktam a barataim elott,...

Lebuktam a barataim elott, hogy depresszios vagy, most mondjak el mindent?

Figyelt kérdés
Eddig kifele egy boldog, vicces embert mutattam, aki viccet csinal mindenbol. De most kezd kialakulni egy sraccal vmi es emiatt hol tenyleg boldog vagyok, hol pedig ketsegbeesett, hogy ez nem fog mukodni miattam. Ezt mondtam is nekik, majd egy kicsit kinyiltam nekik, de nem ertik meg. Szivem szerint mindent elmondanek nekik ami az evek alatt kialakult bennem, de mikor mondanam megsem merem. Pedig tudom hogy el kene mondanom mert ennek tuti nem lesz jo vege. A lenyeg hogy tudom hogy depresszios vagyok, olyan szinten, hogy eleg gyakran az ongyilkossag gondolata foglalkoztat illetve nem tudom a stesszt es a duhot jol levezetni. Sajnos tepkedem a szempillam, illetve ha nagyon duhos vagyok utom a fejem. Tudom nagyon orvoshoz kene fordulni de mar nem erdekel. Most tudom igy omlesztve zavaros. Nem sejtik h ekkora a baj, azt hiszik h csak a pasi miatt vagyok depis. Pedig a srac miatt erzem magam jol viszont tudom h miatt nem fog mukodni hisz felek es tudom h neki nem ilyen ember kell. Csal ezt o meg nem tudjs mert nem ismeri ezt az enem.
2016. dec. 6. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Megalázó vagy lenéző hangnemet sem használtam véleményem szerint"

Az egész 8-as posztod egy megalázás és egy lenézés. Többek között:

- Egy öngyilkos gondolatoktól szenvedő embernek mondod, hogy "pusztuljon meg"

- Egy segítséget igénylő embernek mondod, hogy csak sajnáltatja magát, miközben állítólag te magad is vagy depressziós vagy, vagy depresszióval foglalkozol szakmailag (legalábbis ezeket tudom leszűrni)

- Maró, gúnyos hangnemben alázod meg a kérdezőt, az empátiának szikráját sem mutatod

Ha csak ilyen módon tudsz megnyilvánulni, akkor a következő kérdésedre: "akkor mit mondjunk?" - azt tudom mondani: SEMMIT. Trollkodj máshol.

2016. dec. 6. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt nem én írtam! Én is 71%-os vagyok meg ő is. Én az első, a hatodik, kilencedik és tizedik választ írtam.
2016. dec. 6. 22:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Kb 15eves lehetsz, tuti nem vagy depresszios, aki ilyen egyertelmuen felfogja, hogy amit csinal az rossz az itteni emberek ,masok velemenye sem nagyon izgat ... szoval ez hulyeseg, csak szeretet hianyos vagy es bizonytalan ez az igazsag :s ,ha ennyira zavar akkor es elhiszed legyel ongyilkos az ilyeneknek ugysincs batorsaguk hozza (csak egy kicsit nagyobbat vagj a kezedbe es rajossz)
2016. dec. 8. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!