Miért élünk ilyen világban? Tényleg csak a külső megjelenés számít
Figyelt kérdés
Pl. Osztálytársaimnak egy részét(a nyitottabb,kevésbé konzervatív, "novemberi haspólós" lányokat) mindenki szereti...az összes fiú nyalja a talpát mind mennek utánna és harcolnak értük...míg azokat akik normálisak konzervatívak és nem is csúnyák(nem magamra gondolok, én selejt vagyok szóval semelyik csoport nem az enyém :D) valamimt okosak és tényleg értékes emberek...azokat elnyomják..ugyanez a zárkózottabb vs. A nyitottabb emberek között...miért tiporják el azokat akik érnek valamit csak éppen félénkebbek esetleg nem teregetik a szennyesüket ország világ elé? Tényleg ennyire csak a külső megjelenés és a "nyitott köny" dolog számít? Ilyen brutális a világ? És akkor még ezek az elku*vult lányok mondják hogy becsületesek és értékesek meg hogy őket csak meg akarják du*ni?! Miért nem érvényesülhet egy okos de mondjuk csendes lány? És tényleg nem magamra gondolok mert tudom hogy a mai társadalmi normáknak egyátalán nem felelek meg csak úgy ha megjátszom magam az meg nem az én asztalom tehát értem hogy én miért vagyok magányos...de a többieket nem....miért ilyen a világ? 15/l2016. dec. 1. 17:46
11/14 anonim válasza:
#9 .. Hiába nem hiszitek el attól mèg így van.
Mièrt lenne okom hazudni? Gondolkodj már.
Akkor mondjuk úgy,hogy a maradèk 10%ba fontos a külső.
12/14 anonim válasza:
Egy nőnek sose lehet hinni,mind álszent,és hazug! És a mondás is úgy tartja,messzirol jott ember azt mond amit akar.. Aki meg hisz egy nőnek az idióta. Semmire se jó a nő,csak főzni,mosni,takarítani és k*rni.
13/14 anonim válasza:
Abban a korban - meg sokan még a húszas éveikben is - így tolják - de a lányok is (magas, zöld-kék szem, izmos, az, hogy esetleg egy agresszív idióta nem számít) > tisztelet a kivételnek.
Olyan húszas évek végére érnek be - jó esetben -, addigra már nem a szex meg a látvány lesz a lényeg, hanem, hogy jó feleség/férj, szülő legyen a választott.
14/14 anonim válasza:
tegnap 07:54
"maradèk 10%ba"
jó lessz az 90%-nak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!