Nagyon magányos vagyok, valakinek lenne kedve barátkozni? F
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 15:54
11/18 anonim válasza:
Na látjátok ;) Ha csak az itt hozzászóló emberek találkoznának is, kibújva a net mögül, már megalakulhatna egy társaság ;) F/26
12/18 A kérdező kommentje:
Ja, csak mindenki százezer kilométerre lakik egymástól. :((
2016. dec. 1. 11:53
13/18 anonim válasza:
Ahozz hogy itt öszejöjön egy találkozó egy lányal,ahozz a pasinak fullos kinézetre lenne szüksége,eddig minden magányos pasi azt irta hogy képcsere után a lányok eltüntek,többet nem irtak..
14/18 anonim válasza:
Én például sose cseréltem képet még innen, később megismert emberrel.
..de ez a Budapesten találkozót ötlet nem hangzott rosszul egy korábbi válaszolótól. Hónap közepéig dobja le itt válaszban, akinek kedve van és kitűzünk egy napot, helyet ..(első próbálkozásnak, csak itt jegyzem meg..később lehet kérés keretében feldobom) :D
15/18 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék,20/F :)
16/18 anonim válasza:
Ha még aktuális, nekem is írhatsz 15/L
17/18 anonim válasza:
13: te csak "fullos kinézetű" emberekkel vagy hajlandó beszélgetni?
18/18 anonim válasza:
Nekem is írhatsz ,ha még aktuális.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!