Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A "mozdulj ki"/"legyél magabiz...

A "mozdulj ki"/"legyél magabiztosabb" osztagnak mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés

Ez a férfi több száz nőt hívott randira.

Teljesen eredménytelenül.

A videóból egyértelmű, hogy nem önbizalom hiányos.

Az eredmény mégis 0.

[link]

2016. nov. 8. 23:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

1-Nem bizonyít semmit, hogy a videóban azt mondja, hogy ő magabiztos, meg, hogy elhívott annyi lányt. Én is csinálhatok videót, amiben arról mesélek, hogy milliárdos vagyok, de attól még nem leszek tényleg az.

2-Nem minden lányt kell elhívni. Aki ezt csinálja azon látszik a kétségbeesés és kb 2 mondatából le lehet szűrni, hogy csak egy kapcsolatot akar és nem az adott nőt.

2016. nov. 9. 07:08
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

életben csak a halál a biztos.

Ha megzakkansz attól, hogy 100 nő nemet mond, akkor attól is megzakkannál, ha 1 nő 5 év kapcsolat után hagyna el.

2016. nov. 9. 09:23
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
legyünk őszinték: a baj az, hogy ez a pasi sz arul néz ki. plusz a legtöbb lánynak ellenszenves, ha csak úgy leszólítgatják az utcán. engem is szólítottak már le utcán (jól nézek ki szerintem, de nem vagyok egy kiemelkedő szépség) és egyből az jutott eszembe, hogy ez a pasi tuti minden normálisabban kinéző lánnyal ezt csinálja. és ez így is van. ez a videó úgy hülyeség, ahogy van.
2016. nov. 9. 11:05
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

Ilyen videót én is tudok készíteni, ez nem bizonyít semmit.

Nem látom, hogyan és kiknél próbálkozik.

Egyáltalán minek kell több száz nőt randira hívni? És vajon ebből hányan látták, hogy előtte másoknál is bepróbálkozott? Ha személyesen próbálkozott, lehet, hogy kéregetőnek, hittérítőnek nézték, azok szoktak mindenkihez válogatás nélkül odamenni.

Simán lehet, hogy pocsék a módszere, a stílusa.

Különben meg "aki nem játszik, az nem is nyer", aki játszik, az sem biztos, de több esélye van. Tudod, mint a viccben, az ember imádkozik, hogy "add Uram, hogy nyerjek a lottón", mire pár hét után szózatot hall "Legalább egy szelvényt vegyél...!"

2016. nov. 9. 11:16
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
Ezeknek a netes videóknak sosem hiszek, mert úgy lehet őket szerkeszteni, megvágni, ahogy tudják, még olyan esetben i, amikor tényleg kültéren forgatnak, meg az sem mindegy, kihez megy oda (pl. volt az a videó, amikor BTK-sokon röhögtek, hogy nem tudták megmondani, mi történik az űrben egy tárggyal, és a BME-sek milyen frankók... persze, mert az az ő szakterületük... most én angol szakosként simán odamehetek egy BME-shez, hogy töltsön ki egy nehéz angoltesztet...). Messziről jött ember meg azt mond, amit akar.
2016. nov. 9. 11:26
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

Valamikor az egyik magyar "puaképző" oldalán volt egy sztori egy srácról, aki minden lányt leszólitott és bár ronda volt és bunkó mégis volt neki nője. Azt hihetnénk, hogy a történet kamu, pedig igaz. Igy ezt a videót nem tudom elhinni. Amúgy mindegy is, hogy igaz-e vagy sem.

Egyvalamire jó, de nagyon: arra, hogy olyan emberek akik nem, vagy legalábbis nem eléggé akarnak tenni azért amit a szájukkal szeretnének önigazolást nyerhessenek arra, hogy miért nem érdemes még csak bele se kezdeni. Újabb és újabb hasonló videókért, képekért és történetekért könnyű a netet bújni és önmagunkat igazolva posztolni ezeket.

Sokkal nehezebb tanulni vágyásból bújni a netet, vagy kimenni a való életbe és tanulni akár több helyen jobb kommunikációt, stilusos öltözködést, viselkedést, vagy bármit ami közel viszi ahhoz, amit igazán szeretne. Mert ha valamit igazán szeretnénk akkor próbálunk fejlődni, tanulni azért, hogy eredményesek lehessünk benne.

2016. nov. 9. 11:56
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Mi lenne a kérdés? Hogy a nők nem randiznak, mert gonoszok? De bárhova nézek, párokat látok! Akkor mit bizonyít ez a videó?
2016. nov. 9. 12:11
 18/21 anonim ***** válasza:
63%

alapból nem úgy kell ismerkedni h leszólítok vkit , akit alapból látok

legtöbbször akk alakul ki vmi ha sokszor találkozol vele és van köztetek vmi közös pont. Az ilyen "nincs ló jó a szamár is" típusu pasik sztem ne várjanak többet(még ha igaz is lenne a videó)...

2016. nov. 10. 19:19
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
először látok*
2016. nov. 10. 19:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem sem lehet senkim, mert aszexuális vagyok, na ilyenkor mi van? :D Szintén "igazságtalan ", bár teljes mértékben megértem. Csak kellemetlen.
2016. nov. 10. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!