Nincsenek barátaim nagyon magányos vagyok hogyan tudnék barátokat szerezni?
Figyelt kérdés
Az álltalános iskolámban nagyon sok barátom volt de amikor bekerültem a középsuliba megromlott mindenkivel a kapcsolatom.A barátaim az új barátaikkal foglalkoznak és rám már nem igazán van idejük.Engem az új osztálytársaim kitaszítottak velük nem tudok barátkozni.
Mit csináljak?Valaki aki mondjuk hasonló helyzetben vab nem akar velem barátkozni?
2016. nov. 1. 13:49
11/11 anonim válasza:
A legjobb barát Isten! Ő mindig velünk van. Hozzá lehet fordulni mindig. Mióta hiszek benne és olvasom a Bibliát azóta kevésbé van szükségem emberi társaságra. Ő a támaszom és ez a legjobb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!