Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudnék jóba lenni...

Hogyan tudnék jóba lenni valakivel?

Figyelt kérdés
Soha életemben nem volt egy barátom sem,mindig csak magammal szórakozok,nincs kivel hülyéskednem,ha valami vicces történik velem,már nem is tudok rajta nevetni,nincs kinek elmondjam.Szüleimet nem érdeklem,kiskoromban direkt felmásztam a konyhapultra,majd leestem,csakhogy vegyenek már észre...Sokat beszélek magammal,az ajtófélfát szoktam ölelgetni meg a takarómat,de én embereket akarok.Persze olyat,akivel jóba vagyok,vagy ő is ,,egyedül" van.Honnan tudnék barátot szerezni? (nem konkrétan pasira gondolok,bár az lenne a legjobb,de nagyon csúnya vagyok,még a szüleim szerint is).Suliban utálnak,még általánosban is utáltak,szóval nem fogok olyannal haverkodni,akivel szét tudnànk egymást tépni.
2016. nov. 1. 00:43
 1/4 Firedoom ***** válasza:

Mennyit tudunk? Egy elkeseredett kozeoiskolas lany vagy (javits ki ha tevedek). Ha igen ha nem egyenlore induljunk ki ebbol a feltetelezesbol es mossuk hozza az eddigi eszreveteleimet: az emberek gyokerek.

Csunya vagy? Rengetegszer lattam mar itt ilyen kerdest es amikor kepet kuldtek ertetlenul neztem, hogy most mi a rak van!? Egy 10/10 es lany kacsintgatott vissza a fotorol, ergo probald meg magad ertekelni, magadnak felelj meg es legyel olyan amilyen te szeretnel.

Miutan elfogadtad magad szokj le az ajto olelgetesrol... A takaro meg talan oke, en az angry birdes plusst szoktam olelgetni, de na!

Baratokat kellene szerezned? Kellene. Ha suliban nem megy akkor probalj mashol. Csak van hobbid vagy valamid amit szeretsz csinalni. Menj el egy ahhoz kapcsolodo osszejovetelre es ott ismerkedj (ilyen koncertek meg miegymas). Ha ez nem megy akkor net. En konkretan ezert voltam mmo fuggo altalanosban es kozep suli elejen.

De baratokat mashogy is lehet szerezni. Szervezd te az esemenyeket. Legyel te az aki magara vallalja a kezdemenyezest es racsap az asztalra: sracok! Holnap megyunk es iszunk! Hogy miert? Felejtsuk, hogy iszunk! (Gyenge vicc volt, de a probat megerte). Beztosan van valaki aki egy picit kozelebb all hozzad. Hivd el magadhoz es sussetek sutit. Az egesz emberiseg boldogabb lenne ha minden nap ehetnenek egy somloit.

Aztan egy lelkizos tanacs: fogj egy papirt es az egyik oldalara ird fel a jo tulajdonsagaid. A masikra a rosszakat es minden nap bovitsed a listat es gondolkozz el rajta. A vegen sokkal tobb lesz a jo hidd el nekem! (Miert tanacsolom ezt mindenkinek? Mert kegyetlen jo modszer!)

19f

2016. nov. 1. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Dumcsizunk
2016. nov. 1. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy utálok mindent :D Emberek közt rosszul vagyok,de amikor egyedül vagyok egèsz nap,akkor meg jó lenne valaki.
2016. nov. 1. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez elsőnek teljesen igaza van, jó tanácsokat ad Neked. De ide figyelj. Menj a tükör elé. Nézd meg magad. Aztán mond ki magadnak: Szeretlek! Segíteni fog elfogadni magadat, jobb önértékelésed lesz. És ne mondj ilyet, hogy csúnya vagy! Gyönyörű vagy, csak te hiszed azt hogy nem, mégpedig azért mert negatív vagy. Gondolkozz el azon, hogy te sikeres leszel az életben, nagyon jó barátaid lesznek és lesz egy szerelmed akivel mindent meg tudsz majd beszélni, megértitek egymást, jó lesz a kapcsolatotok. Gondolkodj pozitívan! Tudom hogy ez nem könnyű dolog, de csináld! Egy idő után már természetes lesz hogy pozitív vagy. Próbáld meg azt, hogy minden reggel arra gondolsz hogy ma csodálatos napod lesz, jó dolgok fognak történni veled! És figyelj arra is, hogy jó legyen a kisugárzásod, hiszen ez nagyon fontos. Tudat alatt az embereknek fontosabb a kisugárzás mint a külső, egy másik emberen. És hidd el, hogy ha ráállsz a pozitív gondolkodásra, sokkal jobban fogod tudni kezelni a rossz dolgokat! ;)
2016. nov. 3. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!