Hogyan tudnék jóba lenni valakivel?
Mennyit tudunk? Egy elkeseredett kozeoiskolas lany vagy (javits ki ha tevedek). Ha igen ha nem egyenlore induljunk ki ebbol a feltetelezesbol es mossuk hozza az eddigi eszreveteleimet: az emberek gyokerek.
Csunya vagy? Rengetegszer lattam mar itt ilyen kerdest es amikor kepet kuldtek ertetlenul neztem, hogy most mi a rak van!? Egy 10/10 es lany kacsintgatott vissza a fotorol, ergo probald meg magad ertekelni, magadnak felelj meg es legyel olyan amilyen te szeretnel.
Miutan elfogadtad magad szokj le az ajto olelgetesrol... A takaro meg talan oke, en az angry birdes plusst szoktam olelgetni, de na!
Baratokat kellene szerezned? Kellene. Ha suliban nem megy akkor probalj mashol. Csak van hobbid vagy valamid amit szeretsz csinalni. Menj el egy ahhoz kapcsolodo osszejovetelre es ott ismerkedj (ilyen koncertek meg miegymas). Ha ez nem megy akkor net. En konkretan ezert voltam mmo fuggo altalanosban es kozep suli elejen.
De baratokat mashogy is lehet szerezni. Szervezd te az esemenyeket. Legyel te az aki magara vallalja a kezdemenyezest es racsap az asztalra: sracok! Holnap megyunk es iszunk! Hogy miert? Felejtsuk, hogy iszunk! (Gyenge vicc volt, de a probat megerte). Beztosan van valaki aki egy picit kozelebb all hozzad. Hivd el magadhoz es sussetek sutit. Az egesz emberiseg boldogabb lenne ha minden nap ehetnenek egy somloit.
Aztan egy lelkizos tanacs: fogj egy papirt es az egyik oldalara ird fel a jo tulajdonsagaid. A masikra a rosszakat es minden nap bovitsed a listat es gondolkozz el rajta. A vegen sokkal tobb lesz a jo hidd el nekem! (Miert tanacsolom ezt mindenkinek? Mert kegyetlen jo modszer!)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!