Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Úgy érzem, totál tönkrement...

Úgy érzem, totál tönkrement az életem. Gondolom más is van vagy volt már így, mi hozhat változást?

Figyelt kérdés

22 éves, végzős egyetemista vagyok. Egész eddigi életemben tanultam, ami miatt sok jó (vagy rossz, kinek mi) dologról kellett lemondanom, többek között bulizás, csajozás. Sokat próbálkoztam lányoknál, az elmúlt években nagyjából 20 lánynál vagy így, vagy úgy, de még esélyt sem adott egyik sem. Rohadt magányosnak érzem magam emiatt, és olyan, mintha már nem is lenne lehetőségem, hogy valaha barátnőm legyen. Megöregedtem. Mások már stabil kapcsolatban élnek, sokan el is vannak jegyezve.

Ezenkívül az egyetemet is utálom, amióta csak oda járok, szerintem ennél rosszabb és felesleges dolog, mint a tanulás nincsen. Azoknak a legjobb, akik szakközépbe jártak. Ők legalább boldogok, mert tanultak egy szakmát, ami érdekli őket, van állásuk, fizetésük, amiből tudnak maguknak mindenféle menő dolgot venni, azokra meg igen sok csaj ugrik.

Nincs kedvem egyedül élni, de most már egyre jobban úg tűnik, hogy ez lesz. Gondolom normális munkát sem fogok kapni, és marad a minimálbér,na de kinek is kellenék így?

2016. okt. 27. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagy.

Semmiről nem maradtál le.

Nem öregedtél meg, nagyon is fiatal vagy.

A tanulás és a barátnő nem zárják ki egymást. Nem kell lemondani róla. És nem csak úgy lehet barátnőd, ha közben rosszul tanulsz.

Még az egész élet előtted van.

Nem rontottál el semmit. Még csak most kezdődik minden.

Nézz körül az utcán, egy csomó szegény, nem "menő" embernek is van párja.

2016. okt. 27. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem tudlak megérteni.

22 évesen öreg? Ha annak gondolod az is vagy és ne is csodálkozz, hogy ezzel a gondolkodással nem nagyon kellesz.

35 után találtam meg azt akivel el tudom képzelni, hogy leéljem az életemet (pedig egyikünk sem egy egyszerű eset).

Egyetem fölösleges? Ha ennyire nem tetszik hagyd abba, (bár valamit végig kellene vinni az életben ami nehezen megy, hátha attól még egy kis büszkeséged is lenne, de ha nem akkor) kezdj olyat ami tetszik és amivel olyan sokmindent tudsz venni.. pl. nőt is. Mármint, ha Neked vásárolt nő kell.

Minimálbér az egyetemmel? Ezt biztos csak én értettem félre.

2016. okt. 27. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, csak a szokásos diplomázás körüli pánik, hogy mostmár vége a tanulásos jóvilágnak, és jön a munka...
2016. okt. 27. 14:31
 4/6 A kérdező kommentje:

1: igen, nem zárja ki a kettő egymást, de valahogy nem jön ki a lépés nekem sose. És valóban, nagyon sok embernek van pasija, barátnője, akik nem azok a tipikus menő arcok, hanem átlagosak, átlag alattiak. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy én nem érdemlem meg ezt a dolgot, vagy mért van ez?

2: nem kell vásárolt nő, de ha máshogy nem megy nekem, akkor mi lesz?

már egyre többen piszkálnak ezzel a kérdéssel, meg mondják, hogy elvisznek k.rvázni... Rohadt rosszul esik, mert amúgy is fájó pont ez nekem, de így meg pláne.

Egyébként nem egy ember keres minimálbért diplomával itthon...

3: nagyon nincs "tanulásos jóvilágom", mivel amúgy is utálom, meg igen sok diákmunkán voltam már, szóval van viszonyítási alapom. Nem ezzel van a gond.

2016. okt. 27. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsó hozzászólóval. beparáztál, hogy vége a gyerekkornak és jön a kemény meló. kapunyitási pániknak is hívják. 22 évesen még fel se méred milyen jó dolgod van, hogy tanulhatsz. kicsit szedd össze magad, tényleg előtted az élet. lesz sok rossz is benne, de még több jó, nyugi még a java hátra van.
2016. okt. 27. 14:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Dolgozok én keményen iskolába, tényleg nem bulizni járok, hanem tanulni, tehát nem az a gond. Csak nem érzem azt, hogy jobb lenne a jövőben, ha még eddig egy lány sem adott esélyt. Igazából semmi nem sikerült,úgy érzem...
2016. okt. 27. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!