A magányos ronda csajok miért nem hiszik el, hogy ok nem is csúnyák?
Szerintem nem azok.sőt!!!!
Nem akarok a bugyijukba bújni,csak segíteni nekik,hogy jobb életük legyen...Van aki öngyilkos akar lenni ez miatt!
Öngyilkos, emiatt? Te jó ég!
Az a baj, hogy tudják(vagy legalábbis azt hiszik), hogy te nem azért mondod, mert úgy is gondolod, hanem csak kedvességből, hogy ne legyenek öngyilkosok például.
épp ezért magányosak mert önbizalomhiányuk van..
olyan h ronda külső nem létezik ha szíveddel látsz.
Szerintem nem gondoltad át, hogyan fogalmazd meg ezt a kérdést, mert így azt szűrhetik le sokan, hogy te magad is rondának gondolod őket. Egy kérdésen belül halványan ellentmondasz magadnak, erre figyelj! :)
Amit a külvilág bebeszélt nekik, azt a véleményt egyetlen ember nem fogja (egykönnyen) megváltoztatni, akármilyen kedves és szerető is az illető. Plusz ezek a lányok, akik kevésbé szépnek, a normától elmaradott külsejűnek gondolják magukat, nehezen hiszik el, hogy annyi megpróbáltatás után most jön valaki, aki szépnek látja őket.
Igazad van :D en is eszre vettem,hogy xarul fogalmazok :(
Igazad van :) Ha kitartóbb leszek akkor sikereket erhetek el...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!