Miért van az, ha ezerből egyszer valaki komolyan gondolja, hogy meghív egy lányt egy utazásra, mert valaki lemondta, és ezt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, akkor is azt kapja, hogy csak megdöngetés a cél?
Utolsó előtinek: megértem, de nem szabad általánosítani
Utolsónak: KÜLÖN szobák vannak. Egy kék és egy zöld. Akinem hiszi, néze mega szàlló honlapját. Ja és utolsó, mint mondtam nem vagyok az a fajta, magadból indultál ki biztos
Az utolsó kommentnél kilóg a lóláb:)
Na de ettől függetlenül a kérdés.
Tudod ha egy kutyát 11-szer megrúgnak, 12.-szer nem fog odamenni. Nem rendelkezem kiemelkedő idomokkal, kifejezetten férfias vagyok, soha nem kelletem magam, mégis többször elő kellett rántanom a késem.
Igen, késsel járok. Ez nem egy születési rendellenesség, az emberek kényszerítettek felvenni ezt a szokást.
Velem az a baj, hogy becsületes vagyok, és nem hazudok. Ebben a társadalomban ez egy elképesztő hátrány. Többek közt azért, mert mindenki más nem ilyen, és emiatt engem is egy kalap alá vesznek a többséggel, ez főleg munkahelyeken óriási hátrány. Most szidhatnám az összes többi képmutató ravasz embert, hogy miattuk nem hisznek a szavamban.(ahol már ismernek az más)
Na de az esetedben az a furcsa, ha olyan fantasztikus ember vagy, akkor miért nem kapsz rögtön 20 jelentkezőt az ismeretségi körödben, aki szívesen menne?
Én is zongorázom, természetjáró, versíró stb vagyok, de ez még nem garancia egy emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!