Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, ha ezerből...

Miért van az, ha ezerből egyszer valaki komolyan gondolja, hogy meghív egy lányt egy utazásra, mert valaki lemondta, és ezt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, akkor is azt kapja, hogy csak megdöngetés a cél?

Figyelt kérdés
Egyáltalán van olyan oldal, ahol utitársat lehet keresni? Minden infom ellenőrizhető
2016. szept. 22. 08:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerinted abban mi a paranoia, hogy ha te mondjuk egy barom lennél, végigjópofizod az 1-2 órás utat, bejelentkezünk a szállodába, felmegyünk a gondolom közös szobába, becsukod az ajtót és simán megerőszakolsz. Nehogy azt hidd, hogy ez annyira ritka dolog. Egy nőnek vigyáznia kell magára, erösebbek vagytok, én direkt megkértem a páromat, h játsszunk el egy megerőszakolós szitut (aktus nékül) mert kíváncsi voltam ki tudnék-e szabadulni. Nem tudtam, teljesen simán le tudott fogni, pedig nem vagyok egy gyenge csaj. Elhiszem, hogy te egy normális pasi vagy, de nekünk nőknek a hülyékből kell kiindulnunk, különben könnyen bajba jutunk. Más kérdés, hogy tinédzserként még nem voltam ilyen megfontolt, szóval fiataloknál próbálkozz, azok nem paráznak annyira.
2016. szept. 22. 13:02
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Férfiként sem mennék veled. Ingyen út közös szobában, de nem akarsz ám a takaró alatt felfedezőútra indulni... hihető.
2016. szept. 22. 14:31
 13/19 A kérdező kommentje:

Utolsó előtinek: megértem, de nem szabad általánosítani

Utolsónak: KÜLÖN szobák vannak. Egy kék és egy zöld. Akinem hiszi, néze mega szàlló honlapját. Ja és utolsó, mint mondtam nem vagyok az a fajta, magadból indultál ki biztos

2016. szept. 22. 16:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Zongorázok, rendszeresen sportolok, színtársulatnál vagyok tag, saját segélyszolálatom van, verseket írok, több nyelven beszélek,érdekel a teológia, politika, szeretem a természetet, örök optimista vagyok, cikkeket írok egy internetes portálra, három munkahelyem van, de persze biztos én vagyok a legrosszabb ember...
2016. szept. 22. 16:55
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Most szépen leírtad minden sorozatgyilkos jellemzőjét. "nahát, pedig olyan jó fiú volt, kicsit csendes ugyan, de mindig kedvesen köszönt, segített vinni a szomszédnéni szatyrait.." bizonygasd még, hogy te milyen remek ember vagy, mennyire hátsó szándék nélkül vadászol idegen csajra, akit utazni vinnél...
2016. szept. 22. 17:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Te meg szépen bebizonyítottad mindazt ami nekem fájdalmat okoz, hiszen pontosan annyira elutasító vagy mint amire számítottam... Pedig nem is ismersz... Nem tudod milyen az, ha csufolnak, mert bepisilsz éjjel még óvodában is, vagy ha te vagy mindig a béna... Akik itt rosszat irkáltak, mármint parasztok voltak, kívánom nektek, hogy valóban akadjatok össze egy gonosz emberrel, mert ti teszitek ilyenné az áskálódásaitok miatt a társadalmat
2016. szept. 22. 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Hmm, ez az utolsó, azért tényleg full pszichopata válasznak tűnt, még úgyis fura volt olvasni, hogy én tényleg semmi rosszat nem írtam neked. Nem gondolod, hogy kicsit tolakodóbb formáját választod az ismerkedésnek, mint más emberek? Hívj meg egy csajt egy kólára, de ne rögtön nyaralni akarj vele egy szállodában, értelmes nő menekül az ilyentől.
2016. szept. 22. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommentnél kilóg a lóláb:)

Na de ettől függetlenül a kérdés.

Tudod ha egy kutyát 11-szer megrúgnak, 12.-szer nem fog odamenni. Nem rendelkezem kiemelkedő idomokkal, kifejezetten férfias vagyok, soha nem kelletem magam, mégis többször elő kellett rántanom a késem.

Igen, késsel járok. Ez nem egy születési rendellenesség, az emberek kényszerítettek felvenni ezt a szokást.

Velem az a baj, hogy becsületes vagyok, és nem hazudok. Ebben a társadalomban ez egy elképesztő hátrány. Többek közt azért, mert mindenki más nem ilyen, és emiatt engem is egy kalap alá vesznek a többséggel, ez főleg munkahelyeken óriási hátrány. Most szidhatnám az összes többi képmutató ravasz embert, hogy miattuk nem hisznek a szavamban.(ahol már ismernek az más)

Na de az esetedben az a furcsa, ha olyan fantasztikus ember vagy, akkor miért nem kapsz rögtön 20 jelentkezőt az ismeretségi körödben, aki szívesen menne?

Én is zongorázom, természetjáró, versíró stb vagyok, de ez még nem garancia egy emberre.

2016. szept. 23. 11:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a fura, hogy nem olyan embert viszel, akit már régóta ismersz, a barátod, és tudja, hogy normális vagy. Hanem egy idegent.
2016. szept. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!