Mi lehet az oka annak, ha az emberek nem érdeklődnek irántam, csak én irántuk? Tehát ha teljesen nyilvánvalóan nem kölcsönös az érdeklődés, sem nőkkel való ismerkedéskor, sem egyéb, pl. baráti-haveri kapcsolatokban?
Én úgy érzem, semmivel sem viselkedem természetellenesebben vagy másképp, mint mások, mégis folyamatosan azt a visszajelzést kapom az emberektől, hogy nem érdeklődnek irántam, nem vagyok fontos nekik, nem keresnek, nem akarnak velem lenni. Miért lehet ez?
F/37
Én csak 31 vagyok, de ugyanez a helyzet. Évek óta nincsenek barátaim, a legőszintébb, hátsó szándék nélküli közeledésemet is elutasítja mindenki, nem tart senki annyira hogy barátjának vegyen. Még a segítségemet sem fogadják el szívesen. Közlekedési balesetem volt, az Anyámon kívül (gyakorlatilag az egyetlen családtagom) senki sem keresett, nem érdeklődött irántam, még az a nőismerősöm sem akinek hasonló helyzetben hetekig gondoztam a kutyáját, nyírtam a füvét, stb. Gyakorlatilag én mindent megtennék a barátaimért, de valahogy én senki számára nem vagyok fontos. Egyszer kipróbáltam hogy 1 teljes hónapig nem keresek senkit. Az alatt az egy hónap alatt egyszer sem csörrent meg a telefonom.
Szóval nem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!