Megöl a magány, mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Van hobbim, de az csak ideig-óráig tereli el a gondolataimat erről. Nincsenek valódi barátaim, sem barátnőm, aki szerethetne és akit viszont szerethetnék. Ti hogyan nyomjátok el az egyedüllétből következő kellemetlen érzéseiteket?2016. aug. 17. 20:15
11/23 anonim válasza:
Nézd a YOUNOW.COM -ot!!
Az előbb 2 román élőbe matinézott :D:D:D Még irkálni is lehetett nekik, hogy milyen pózba nyomassák !!
12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy. Tuti azért írtál, mert azt hitted, hogy lány vagyok, gondolom, nem olvastad el a leírást, hanem csak a kérdést. :D
2016. aug. 17. 21:09
13/23 A kérdező kommentje:
Amúgy csak hülyültem, mert kétértelmű volt az, hogy nemtől függetlenül gondolod a dolgot... :D :D :D Erre meg egy Torrente-idézettel válaszoltam. :D
2016. aug. 17. 21:13
14/23 anonim válasza:
Elolvastam a leírást, tudtam hogy nem vagy lány :D
16/23 anonim válasza:
Próbálok más emberekkel beszélgetni, segíteni. :)
19/L
17/23 A kérdező kommentje:
#16 Rossz válasz. Ha jó vagy, átvernek, kihasználnak. Tapasztalat.
2016. aug. 17. 21:34
18/23 anonim válasza:
Szerelmeskedj a 19 éves hölgyikével itt. :)
19/23 anonim válasza:
Szerintem meg ez egy rossz válasz. "Ha jó vagy, átvernek, kihasználnak. Tapasztalat." És ha rossz vagy? Oda se megy hozzád senki maximum beléd rúgni.
Egy másik 19 éves hölgyike. Bocsi de ilyen kommentek között nem bírom komolyan venni a kérdésed.
20/23 A kérdező kommentje:
Pedig teljesen komoly a kérdés. De azt gondolsz, amit akarsz.
2016. aug. 18. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!