Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is rosszul érzi magát az...

Más is rosszul érzi magát az emberek között?

Figyelt kérdés
Én valahogy sosem szerettem emberek közé menni mert feszélyezve éreztem magam. Ha nagy ritkán önként elmentem pl koncertre már előző nap teljesen ideges voltam. Koncert közben is csak szorongtam magamban és olyan kívülállónak éreztem magam.
2016. aug. 5. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan voltam én is ezzel mindig, bár mára megtanultam, hogy a nagyobb, ismeretlen tömeget figyelmen kívül hagyom, közelebb állókkal viszont próbálok tudatosan jobban kijönni.Megtalni a közös hangot, próbálom elviselni őket.Így egész jó, bár hamar megunom őket, lefáradok tőlük, csak a legközelebb állókkal, szeretteimmel bírok huzamosabb időt tölteni.
2016. aug. 5. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
A nálam butább embereket nem viselem el, ha az emberek nagy része, nem két számjegyű intelligenciahányadossal rendelkezne, könnyebb lenne.
2016. aug. 5. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
En is rosszul erzem magam az emberek kozott, de csak azert mert tudom hogy ki mit akar es senkibe nem lehet megbizni.
2016. aug. 7. 03:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is szívesebben vagyok egyedül,munkahelyemen is nagyjából egyedül dolgozom.

Van egy középfokú szociális fóbiám,e miatt van.

2016. aug. 7. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem erős szociális fóbiám van, de annyira oda vagyok a kedvenc együtteseimért, hogy ennek érdekében mindig legyőzöm magam. Múlt héten Tankcsapda koncerten voltam, a színpad előtt kb 5 sorral álltam, na az kemény húsdaráló volt, pár részeg idióta elkezdett durván pogózni, nekem szerencsére csak a lábamra léptek 2* acélbetétessel, másnak küldték a nyakába a sört meg dobáloztak műanyag tálcákkal.
2016. aug. 10. 16:01
 6/7 Ronnie688 válasza:
Én kifelyezetten utálom,mert ez a "betegség" nálam ájulással jár.
2016. aug. 10. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, szociális fóbia.

Nálam már elég extrém mértékű, pl. inkább nem eszem napokig, csak ne kelljen lemennem a boltba, stb. Tömegben gyakran tör ki rajtam pánikroham is, ez egyfajta mellékzöngéje.

Mindenképp megér egy pszichológussal egy kört.

Nekem a volt barátom segített a legtöbbet, próbálj meg közeli társas kapcsolatokat kiépíteni.

2016. aug. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!