Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol tudnék csendes, visszafogo...

Hol tudnék csendes, visszafogott lányokat megismerni?

Figyelt kérdés

Hasonló tulajdonságaim vannak nekem is, ezzel nem azt szeretném mondani vagy hátulról érzékeltetni , hogy egy antiszociális nem törödöm ember lennék, csak egyszerűen nem az a szelfizös, ki ha én nem, stílusú vagyok. -ha nem lógsz a facebookon nem létezel stb....-ennek ellentéte az agyon okoskodó, stréberen csak az úgy jó sem.

Dolgozom vannak hobbiaim, ahogy engedi az élet élek.

Olyan lányok érdekelnek, akik belül is nőiesek, csak egyszerűen nem merik vállalni magukat a mai világban és valahol csendben éldegélnek.

Arcturuss 26/F

2016. júl. 17. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Balaton Soundon
2016. júl. 18. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Van egy lány ha gondolod. 27 éves vagy 28 éves nekem jó abrátom. Neki sincsen pasija. csendes visszahuzodó én gykn imsertem meg őt. ha gondolod összehozhatlak vele.:)
2016. júl. 22. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
de vigyázni kell mert ezek az ágyban is olyanok, hogy csak teljes sötétben mernek levetkezni előtted...
2016. júl. 22. 22:13
 14/14 A kérdező kommentje:

12-es

ha szeretne

2016. júl. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!