Mit tegyek, egyszerűen "üres vagyok"?
Körülbelül 1 éve kezdődött, a dolog. Lényeg, hogy fülig szerelmes voltam egy srácba, aki nem viszonozta az érzéseimet. Ez nem közölte velem rögtön, igy hat nagy reményeket fűztem ahhoz, hogy o is szeret.. Csak húzta az időt, en egyre jobban elhittem, hogy szeret, aztán... Kiderült, hogy rohadtul nemerez irántam semmit... Ott akkor az életben először összetörtem... Minden napom szörnyen telt. Alig ettem, pedig amúgy is elég vékony voltam. Aztán ugy álltam a dolgokhoz, hogy egyszer majd csak vége lesz.. Hat aztán telt az idő, én meg egyre lelkibetegebb lettem.. Minden bajom volt.. Aztán elkezdtem vagdosni magam.. Mára jó sok heg megmaradt
..Tudom, hogy ez nem megoldás, de annak tűnt.. Borzasztóan éreztem magam, utaltam az egesz lényem.. Egy világi bénának ereztem magam, es egy cseppet sem tiszteltem magam.. Ugy ereztem mintha üres lennék. Mintha a szívem nem akarna erezni semmit.. Csak hiányt és ürességet.. A mai napig érzem...Mintha egy ür lenne a mellkasomban, ami lassacskán felemészt. Elmondhatatlanul rossz.. Mintha senkim nem lenne. Nem érzek semilyen érzelmet, és konkrétan egy érzelmi hullámvasút vagyok.. Biztosan voltatok már hasonló helyzetben.. Mivel foglalhatná le magam? Mit tehetnék? Köszönöm a váaszokat előre is:)
a komfort zónából kilépéssel lehet az ilyesmit orvosolni.
kihívás új élmények amik felülírják a régieket.
edzésről sportról mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!