Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire egyedül?

Figyelt kérdés
Igazábol megvan mindenem családom barátaim szerintem viszonylag kedves vagyok és az osztálytársaim szerint szép is.MIndig olyan kedvtelenül érek haza semmihez nincsen kedved és van hogy lefekszek aludni kb 5kor és alszo tízig mert máshoz nem igazán van kedvem és nagyon magányosnak is érzem magam.

2016. máj. 31. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán még mindig hiányzik neked valami. Vagy valami újdonságra vágysz.
2016. máj. 31. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is keress magadnak valami olyan hobbit, vagy valami újat, ami örömöt okoz neked.

Esetleg kezdj el sportolni, ha szereted, vagy próbálj olyan dolgokat keresni, hogy gyere rá, miben vagy tehetséges.

Szerintem az boldogságot fog okozni.

Vagy nem lehet, hogy egyből mindenhez úgy állsz hozzá, hogy nincs kedved?

2016. máj. 31. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
jártam sportolni de abbahagytam :/
2016. máj. 31. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet.
2016. máj. 31. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Akarmit mondasz nincs meg minden az eletedben. Valami kulcsfontossagu dolog hianyzik. :(

En nem tudom mi az de talald meg valahogy es teremsd meg. Akkor lesz valtozas.

2016. máj. 31. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, milyen dolgok foglalkoztatnak, mit jelent, hogy magányosnak érzed magad, miben nyilvánul meg? hogyan képzeled el azt, amikor nem vagy magányos? mit sportoltál és miért hagytad abba?
2016. jún. 1. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!