Ti mit tennétek a helyemben? Fásultság,27/N lent
Én arénylag még jobb helyen is lakom mégis hasonlóan érzek, 26 vagyok, de egyre gyakrabban érzem azt, hogy lassan kifutok az időből bizonyos dolgokat tekintve és nem élek, csak meló utána legtöbbször itthon is meló, szabadidőmben még én is edzek, de abban is egyre kevésbé vagyok motivált...
Költözés kell, környezetváltozás, erre nincs más megoldás :)
Ha ennyire rosszul érzed magad akkor változtass. Nem tudom mi milyen távolságra van, de pl. keress melót a megyeszékhelyen -vagy könnyebben elérhető városban- és ingázz egy ideig mielőtt odaköltözöl. Ez lehet, még több idő, viszont kitapasztalhatod, hogy jól érzed-e magad, van-e munka, stb. Ha túl nagy a váltás nem biztos, hogy albérlet is, munka is lesz, vagy csak nagyon rossz körülmények között és gyakorlatilag kezdheted elölről az életed.. bár lehet, épp ez adna értelmet a dolognak :)
Úgy tegyél ahogy érzed. A szüleidet később támogathatod más formában is, vagy magad után viheted őket, esetleg sűrűbben jársz haza. Gondolom, nem akarnak ereszteni, azért mondja apukád, hogy semmi nem jó, mert fél, hogy mindketten "eltűntök" az életéből.
Szia! Nem szeretnék tolakodó lenni, de lenne kedved ismerkedni?
Nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, de hátha változtatunk egymás életén. Sosem tudni.
25/F
Na mi lett veled azóta?
7 -es felvettétek egymással a kapcsolatot?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!