Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol találhatnék barátnőket?

Hol találhatnék barátnőket?

Figyelt kérdés

Csendes,félénk, vissza fogott vagyok,nincs nagy szám.Nem vagyok büszke.Nem járok bulizni.Nem öltözöm kihívóan,és nem voltam sok pasival. Egyszerűen öltözöm,nem követem a legújabb divatokat. Nem sminkelem magam,csak néha a szemem húzom ki...

Sajnos ahogy elnézem a mai lányok,beképzeltek,bulizósak,rengeteg pasival voltak,20kg smink van rajtuk,kihívóak....A legújabb divatot követik...Én ennek az ellentéte vagyok,nekem ilyen barátnők nem kellenek,hanem akivel ellehet járni sétálni,beszélgetni,filmet nézni stb...

Esti suliba járok ott is csak ilyen csajok vannak,a környéken meg csak gyerekek vannak,nem járok el sehova...Csak könyvtárba,meg a városba sétálgatni...

Sajnos egy barátnőm sincs.Akartam én barátkozni az ilyen bulizós csajokkal is.Nem itélek el senkit, de bármelyik suliba odamentem hozzájuk beszélgetni azt mondták nyomulok,tolakodok...és csak egymással beszélgettek...

19/L

2016. ápr. 21. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szereted a kézműves sört?
2016. ápr. 25. 19:10
 12/13 A kérdező kommentje:
11: Még nem próbáltam...
2016. ápr. 25. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia ha gondolos irj nyugodtan én is csendes vissza fogott lány vagyok nincs nagy szám én sem szoktam a divatot követem nem nagyon szoktam magam sminkelni.ha van kedved barátkozhatunk
2018. febr. 17. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!