Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Utálok élni nincsen semmi jó...

Utálok élni nincsen semmi jó dolog az életemben. Ha tehetem csak dolgozok. Felesleges ember vagyok. Mit tegyek ha így érzem? F

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 15:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez nevetséges probléma.

Nő nélkül senki vagy? Akkor milyen jogon akarsz bárkit is? Egyedül is kell valakinek lenned, hogy ne egy másik embertől függj, hogy a másik ember jelenléte plusz legyen, ne létszükség.

2016. ápr. 17. 16:22
 12/19 A kérdező kommentje:

elég gyatra lett a teszt!27f

11-es

Mivel egyedül élek és vágyom egy társra.Egyedül nagyon pocsék érzés élni.

2016. ápr. 17. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedül élek, és nem pocsék.

Ha neked rossz egyedül, rossz társaság vagy. Arra kell valaki, hogy elfeledtesse, mennyire értéktelen vagy?

2016. ápr. 17. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Hogyhogy gyatra, mit adott ki? :o (Mondjuk a szociális képességeimet nekem se dícsérte... Bocsi, ha csak rontottam $: )

De most akkor megint kérdezek:

Ha találkoznál itt a gyiken egy ugyanilyen kérdéssel, azzal a különbséggel, hogy egy nő írta ki, te mit válaszolnál?

2016. ápr. 17. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as, ne szúrj bele, van, aki jobban igényli a társaságot, és nem tudhatjuk, mi váltotta ki azt belőle, hogy ilyen lett és nehezen ismerkedik. Erről nem tehet, csak arról tehetne, ha nem akarna tenni ellene. De akar, úgyhogy a mi dolgunk sztem tippelgetni, mi válna be neki.
2016. ápr. 17. 16:48
 16/19 A kérdező kommentje:
14-es Fogalmam sincs mit válaszolnék!Nagy rá az esély hogy semmit.
2016. ápr. 17. 16:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Megpróbálnád azért?

Mellesleg, azt tudod még csinálni, hogy keresgélsz ebben a kategóriában hasonló kérdéseket ws az arra adott válaszokat olvasgatod.

Vagy keress fel egy pszichológust, én már párszor akartam beszélgetni eggyel (nem jött össze), de még most is jól esne valakinek kibeszélnem magam. Szerintem kipróbálhatnád, ártani nem árt

2016. ápr. 17. 17:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Nyifi-nyafi, brühühű. Vajon miért nincs senkid? Pedig minden fiatal nő ilyen céltudatos, életerős, vitalitással teli, érdekes, talpraesett férfiról álmodik, mint te. Csak úgy szólok, hogy egy nő mellett is ugyanilyen teszetosza, értéktelen, nyámnyila alak leszel, a nőd így nem fog tisztelni, így mindennek a tetejébe még azon is ríhatsz otthon, hogy még a csajod is megvetően néz rád. Az nagyon fontos, hogy nehogy megpróbálj életet kreálni magadnak, hanem ott a gép előtt nyígva várd a csodát. Az összes elégedett, sikeres ember így csinálja, csak a lúzerek törik magukat változtatásokkal.
2016. ápr. 17. 18:44
 19/19 anonim válasza:
Szedjél rivotrilt nekem bevált: :D
2016. máj. 1. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!