Hogyan jöhetnék ki a depresszióból?
Nagyon gyötör sajnos évek óta. Ezt tetézi, hogy egyedül élek. Barátnőm sincs. Barátaim sem. Újabban emellett azt érzem, hogy nem bírok meglenni az emberek között. Mintha félnék tőlük. Nagyon rosszul érzem magam így. Ez nem élet ebben a formában.
Nem igazán tudok kikapcsolódni, mert mindig délután dolgozom,és még hétvégén is kell. Úgy érzem jobb lenne odaát
Nem tudom hogyan keveredejek ki ebből?
Szia, ez a negatív, lehúzós, depresszív szellemiség eléggé gyakori.
Én is voltam depressziós, régen. De mióta megtértem, azaz Istenhez, az ÚR Jézushoz fordultam, Aki A Szabadító, így megszabaditott pl ettől a romboló, depresszív szellemiségtől is.
Az Úrnál bizonyos a megoldás és szabadulás ebből (is). :-)
Ha van Bibliád, kezd el olvasni pl a Zsoltárokat, illetve kérd az Urat, hogy jöjjön az életedbe, a szívedbe és szabadítson meg mindentől, ami nem tőle van, te pedig tanulmányozd Isten Igéjét, hogy jobban megismerd Őt, az Ő akaratát, hatalmát, megbízhatóságát, és a többi.
JÓSÁGOS az ÚR! És az Övé a legnagyobb hatalom!!! 😊
És azzal jogosítjuk fel, hogy beavatkozzon, hogy megkérjük rá.
Fontos persze a bűnöket is elismerni és elhagyni, hiszen azok csak kárunkra vannak.
Sok mindent írhatnék még, de a lényeg röviden: Az Úré a szabadítás! Az Úrnál a szabadulás. :-)
Adja neked Isten a kegyelmet, hogy megismerd Őt és az Ő tőle származó örömöt és békességet, Jézus nevében! ÁMEN! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!