Mihez kezdjek, ha a számítógépen kívül nem is igazán értek semmihez se az életben és teljességgel egyedül maradtam huszonéves koromra?
A hetesnek adok igazat én is, menő,ahogy harcol.:D
Kérdező hogy hogy egyedül maradtál?
Lehet bántásnak tűnik, amit leírtam, de kicsit irritál ez a semmitmondó hozzáállás, kicsit mintha hülyének néznék ilyenkor az ilyen embereket. Tulajdonképpen az ilyen magányos emberek mást se csinálnak, mint agyalnak, mivel semmi más nem köti le őket. Nem tök egyértelmű, hogy minden lehetséges szituációt átrágott már fejben, most azzal, hogy leírod, neki menj ki és barátkozz, hát komolyan falnak szaladok :D
Legtöbbször megvan a megoldás csak lökés kell, vagy megkeresni a probléma gyökerét és azt kiirtani.
5-ös simán meglovagolnálak,ha korombeli vagy! Rendesen felizgulok az ilyen kommentektől! Ja bocs ez nem a szexuális témakör...
Kérdező mit tanultál,mit csináltál eddig,vagy hogy alakult így az életed?
14: képes lennél megrontani ártatlan lelkem? Egye fene :D
Kérdezőnek kellene egy hasonló élmény, hogy legyen egy kis töke tovább lépni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!