Gáz ha a társkeresőn probálom meg találni életem párjá?
Mennyire gáz az hogy társkereső oldalom nézem a lányokat? 23 éves srác vagyok oda meg vissza vannak értem a lányok.. de belefáradtam abba hogy nem lehet velük tervezni mert mindenen a hiszti és a nyávogás megy. lehet hogy én gondolom hülyén de èn már szeretnèk normális kapcsolatot akivel lehet tervezni és ne arrol szoljon az egesznapom hogy idegeskedek es feszengek. nem tudom mit tegyek.. olyan lányra van szüksègem akinek nem az dominál h autó van a seggem alatt hanem h tudom szeretni és meg becsülni. Dolgozom alakítom a kis életem de nem jó nekik semmi.
Most mit lehet tenni? Sz***le aztan majd lesz valahogy?
Bocs barátom de nem panaszkodom.
A másik meg az ha tudsz olvasni akkor látod hogy mire cèlzok.
Bele untam ebbe a sok hülye felszines hazug mocskos kapcsolatba.
Nem gáz, nekem ott sikerült.
Azért jó, mert már van egyfajta előszűrés. Nagyjából mindenki, aki komolyan csinál ott valamit, kiír magáról ezt-azt. Az alapján már lehet alkotni egy minimális képet, elég értelmes-e az illető, milyen lehet a stílusa, egyszóval; illik-e hozzád.
A levelezés a második szűrés, az még többet elárul. Persze érdemes minél előbb találkozni a kiszemelttel, mert élőben dőlnek el a dolgok.
A netes társkeresés nem csodaszer, hanem módszer: egy viszonylag jó felület, amelyen ismerkedni lehet.
Kedves Kérdező, tisztázzunk két dolgot:
1. Tudok olvasni.
2. Nem vagyok a barátod.
Még ehhez hozzátenném, hogy a Te életedről és boldogságodról neked kell dönted. Ennek belátásához egy minimálisan asszertív személyiségnél nincs többre szükség.
"és ne arrol szoljon az egesznapom hogy idegeskedek es feszengek" - ezen a félmondaton kiakadtam. Elég baj az, hogy számodra a szinglilét ilyen tünetekkel jár. Akkor mit mondjak én, akinek 5,5 éve nincs barátnője?
Ettől függetlenül átérzem a problémádat, én is úgy érzem, hogy a nőknek 20-30 között az számít, mennyi lóvéd van, van-e lakásod, kocsid, stb., de a belső semmit. Inkább összejönnek egy rosszfiúval, aztán panaszkodnak össze-vissza, holott lett volna lehetőségük arra, hogy normális párkapcsolatban legyenek, de ők inkább a pénzt választották - hát akkor vessenek is magukra, de akkor is rossz érzés nekem is, hogy csak ezért nem jönnek össze velem a nők :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!