Csak én vagyok igy vele? Többi lent
Az ember társasági lény, legyen akármennyire introvertált vagy magába forduló. Igényeljük a kapcsolatokat.
Én emiatt lettem depressziós. De azóta kilábaltam belőle és talán adhatok pár tanácsot mitől lesz jobb:
- járj moziba, színházba, akár egyedül. (így emberekkel leszel körülvéve, de ékén hagynak)
- néha ebédelj/vacsizz étteremben (ugyanezért)
- koncertek (-||-)
- egyél rendesen, rendszeresen
- néha nagyon jót tesz egy hosszú, lustizós forró fürdő
- bókolj, dicsérj embereket (jobb kedved lesz, ha kedveskedsz másoknak és ez tényleg nem nagy erőfeszítés)
- beszélgess el röviden azokkal, akiket úgy-ahogy közel érzel magadhoz
- olvass, rajzolj, írj
- keress valami hobbit (pl tánc, kézműves cucc, tanulj nyelvet, stb)
- sportolj (egy hosszú séta is oké kezdetnek, bicikli, görkori, deszka, stb - a mozgás boldogság hormont termel)
- maszturbálj (igen, tényleg)
Egyre többen vagytok/lesztek így, ahogy te vagy. Társadalmi szintű elmagányosodás folyik, sajnos.
Menj a szabadba! A fényre. A tobozmirigy, ha nem kap elég fényt, melatonint termel, az meg a depi előszobája.
Illetve a melatonin az ébrenlét-alvás szabályozásáért felelős. Napi ritmus kialakítása.
Just say...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!