Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Undorodom az emberektől?

Undorodom az emberektől?

Figyelt kérdés

Alapból nem vagyok társasági ember, nem tudok mindenkivel beszélgetni, pláne nem sok emberrel egyszerre.

A közösségi oldalakat kerülöm, taszít mások cukormázas, "mertnekünkmindentökéletes" élete.

Sajnos kiderült, nem csak antiszociális vagyok, de érzelmileg túl befogadó is, ami mások negatív hangulatát illeti. Pár éve előfordult, hogy 1-2 személlyel folytatott hosszabb beszélgetés után rosszul lettem. Először csak a fejem fájt, állandóan kimerült voltam, utána meg már ki kellett mennem a mosdóba. Úgy éreztem magam, mint valami szivacs, aminek át lehet adni minden negatív érzelmet.

Alapból pozitív vagyok, de egy-két embernek annyira negatív a kisugárzása, a dolgokhoz való hozzáállása, én erre meg olyan érzékeny vagyok, hogy beteg leszek tőle.

Lehet ezen valahogy változtatni?

2016. jan. 17. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok antiszociális, de a problémám hasonló. Az utóbbi időben szinte kivétel nélkül önbizalom-hiányos, letargikus, negatív embereket ismertem meg, főleg lányokat. Egy ideig próbáltam nekik átadni némi pozitivitást, önbizalmat "beléjük verni", de nem jártam sikerrel, viszont engem elkezdtek lehúzni. Ugyan fizikailag nem lettem rosszul, de a hangulatom elég borús lett egy idő után. Én csak annyit tudnék tanácsolni, hogy az ilyen embereket messze kerüld el, végképp ne beszélgess velük órákig (én volt, akivel hónapokig szenvedtem, minden eredmény nélkül), nem a mi dolgunk mások megváltoztatása, ha valaki nem akarja, hogy segítsenek rajta, azon nem is lehet. Ez a legjobb amit tehetsz, mert azon nem hiszem, hogy tudnál változtatni, hogy kevésbé legyél érzékeny az ilyenekre, max ha beszeded a lesz.rom-tablettát.
2016. jan. 17. 12:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam is ez a helyzet :(

Túl sokszor láttam már hogy az emberek milyen undorítóak tudnak is lenni.És mostanra valahogy már üres lettem és nem érdekelnek a körülöttem lévők .Nem vagyok sem pozitív sem negatív reálisan állok a dolgokhoz ezért szomorít el hogy a világon egyre kevesebb a világon az olyan ember aki nem csak egy tömeg gyártott bábú.

2016. jan. 17. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát gondolom elkerülöd a negatívakat akiktől undorodsz és pozitívakat keresel.
2016. jan. 19. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!