Undorodom az emberektől?
Alapból nem vagyok társasági ember, nem tudok mindenkivel beszélgetni, pláne nem sok emberrel egyszerre.
A közösségi oldalakat kerülöm, taszít mások cukormázas, "mertnekünkmindentökéletes" élete.
Sajnos kiderült, nem csak antiszociális vagyok, de érzelmileg túl befogadó is, ami mások negatív hangulatát illeti. Pár éve előfordult, hogy 1-2 személlyel folytatott hosszabb beszélgetés után rosszul lettem. Először csak a fejem fájt, állandóan kimerült voltam, utána meg már ki kellett mennem a mosdóba. Úgy éreztem magam, mint valami szivacs, aminek át lehet adni minden negatív érzelmet.
Alapból pozitív vagyok, de egy-két embernek annyira negatív a kisugárzása, a dolgokhoz való hozzáállása, én erre meg olyan érzékeny vagyok, hogy beteg leszek tőle.
Lehet ezen valahogy változtatni?
Nálam is ez a helyzet :(
Túl sokszor láttam már hogy az emberek milyen undorítóak tudnak is lenni.És mostanra valahogy már üres lettem és nem érdekelnek a körülöttem lévők .Nem vagyok sem pozitív sem negatív reálisan állok a dolgokhoz ezért szomorít el hogy a világon egyre kevesebb a világon az olyan ember aki nem csak egy tömeg gyártott bábú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!