Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Látom mennyi gyönyörű lány...

Látom mennyi gyönyörű lány van, de én egyiknek sem kellek. Mit csináljak hogy ne legyek a közelükben irigy a többi fiúra aki viszont kellenek nekik?

Figyelt kérdés

Most nem csak ez a lényeg hanem még az is hogy a itthon vagyok MINDIG ( sulin kívül) és nincsenek barátaim és barátnőm sem volt soha.

Ma elmentem apámmal megnézni a Star Wars 7 et es nem hittem a szememnek, de az egész pláza dugig volt 15-19 éves lánnyal... Beültünk kajálni és ott is szinte csak 16-17 éves lányok voltak és hazafele a vonaton is.

Végig rosszul éreztem magamat mert látom hogy ők tök jól elvannak és élik az életüket én meg csak mindig otthon ülök.

Meg azért is mert biztos vagyok benne hogy 1 lánynak sem kellenék azok közül akiket láttam.

Mit tehetek hogy velem is történjen valami? Mert aszociális is vagyok. :(

16/f

2015. dec. 18. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha akarsz, írhatsz. Nekem sem volt még barátom, és szívesen beszélgetek veled. Amúgy pedig arról csak te tehetsz, hogy nem ismerkedsz másokkal! Bízz magadban, és minden jobb lesz!:) (Én is próbálom ezt tenni) 16/l
2015. dec. 19. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem is rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok vonzó külsejű, akkor vesztes vagyok, a nőknek jó pasik kellenek, akinek meg nem, az szerencsésebb, de azok nem tinik, hanem már idősebb 30 körüliek.
2015. dec. 19. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:
2021. aug. 28. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!