Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Engem miért nem néz ki magának...

Engem miért nem néz ki magának 1 lány sem?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még barátnőm és még életemben egyszer sem beszéltem 1 lánnyal. (nyilván információ átadás pl. merre van ez meg az és ez mi az mi olyan volt, de az nem beszélgetés mivel az csak pár szó.)

Nem értem miért nem keres senki.

A régi osztálytársaimat és a mostaniakat is egyfolytába keresik a lányok én meg csak ülök egyedül egy padon. :(

Miért van ez? 17/f

2015. nov. 29. 14:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha mindketten otthon ültök, hogy fogtok találkozni?

Max ha egy osztályba jártok, és ugyanazzal a busszal jártok be reggelente, akkor van rá esély, hogy egyszer elkezdetek beszélgetni.

2015. nov. 29. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Tudtam, hogy valaki belém fog kötni, de nem is azért írtam, hogy ismerkedjek a kérdezővel :D
2015. nov. 29. 19:39
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

#12, ő sem azért írta hogy most rögtön essetek egymásnak. De maga a felvetés jogos.

A nagy dumás csajok nem a kérdezőhöz fognak odamenni ismerkedni, a visszahúzódóak akiknél meg esélye lehetne, azokhoz meg ő nem megy oda...

2015. nov. 29. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
sztem még fiatal vagy, a fiúk amúgy is később érnek..
2015. dec. 3. 13:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, igaz én 34 vagyok, de osztály társaimon kívül sosem tudtam barátkozni sem csajokkal, járni pláne. Az sem segített, hogy gyakran eljártam minden felé bulizni, eleinte haveri kőrrel, de pár év után egymagam maradtam, utána is bizakodtam, hogy összejön valami, de no, pedig gyakran próbálkoztam, de érdektelenség volt. Valószínű nem ütjük meg a lécet.
2015. dec. 4. 18:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem igaz az hogy számít ha eljársz. Én is járok egyetemre is, boltba is, temetőbe is mégse kellek senkinek.
2015. dec. 7. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!