Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol találok ilyen embereket?

Hol találok ilyen embereket?

Figyelt kérdés
Érzelmes, zárkózott, normális fiúkat??

2015. nov. 8. 00:58
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom mindenhol találok, kimegyek az utcára és ott vannak... De az a gond hogy ők sose fognak hozzám szólni ahogy én se hozzájuk, szóval úgy nem tudom megismerni őket. A személyiségem ilyen, és ez nem fog változni, szóval mit tehetek?
2015. nov. 8. 09:59
 22/32 anonim ***** válasza:
Kézdező te lány vagy? És mennyi idős?
2015. nov. 8. 11:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a környezetedben lévő embereket, nem a zárkózottság és a túlzott érzelmesség lesz a jellemző. Ezért írtam, hogy nem normális viselkedés. Nem agresszióból írtam, pláne, hogy én is ilyen vagyok, de még csak hátrányom származott ezekből a tulajdonságokból.
2015. nov. 8. 11:10
 24/32 A kérdező kommentje:

Értem. 23-as: akkor sajnálom. Én nem véletlenül kutatok ilyen után, csak nem könnyű, ezért nem tudom hogy csináljam.

És igen, lány vagyok, huszonéves.

2015. nov. 8. 11:49
 25/32 anonim ***** válasza:

Azért egy zárkózott lánynak mégis könnyebb találni valakit magának, ha nem bűn ronda valaki biztos bepróbálkozik nála.

De én nem csak lánnyal senkivel nem tudok kapcsolatot kialakítani, magamtól nem kezdeményezek beszélgetést, ha valaki hozzám szól akkor válaszolok, de nem szeretek magamról beszélni.

Pedig néha elképzelem milyen jó lenne valaki mellettem akivel egy hullámhosszon vagyunk és órákig beszélgetünk az élet nagy dolgairól:D

2015. nov. 8. 12:04
 26/32 A kérdező kommentje:

Hát igen, az nekem is jó lenne, de nem csak néha képzelem el hanem egész sokszor :/

Oké, ha úgy gondolod könnyebb, akkor majd szólok ha lett valakim, eddig nem igazán jött össze, mert nem találtam olyat aki illene hozzám.

Ronda egyáltalán nem vagyok, semmi bajom a külsőmmel.

Mindenesetre a kérdés még mindig áll hogy mégis hol találok én olyat aki ilyen? Főleg úgy, ha megszólítani se merjük egymást.

2015. nov. 8. 12:11
 27/32 Firedoom ***** válasza:
18 éves, kocka, közepesen antiszoc srác vagyok. Amikor csak van időm átjárunk haverokhoz, ott elszórakozunk stb, tehát van némi szociális életem. A baráti körömre teljesen igaz ez a "nem merjük megszólítani, de ők se szólítanak meg minket" felállás. És hol találhatsz ilyen embereket? Utcákon, hasonló összejöveteleken (Voltam egszer kétszer egy helyi animés összejövetelen. Ott pl simán ismerkedtek a zárkózottabb embeek is)
2015. nov. 8. 12:31
 28/32 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszi.
2015. nov. 8. 12:39
 29/32 anonim válasza:
0%

pl itt, én magamra ismertem :)

Ha gondolod írj.

2015. nov. 8. 15:09
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves korig keresnél, harmincon felüli még beleférne? :-)
2015. nov. 8. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!