Hol találok ilyen embereket?
Értem. 23-as: akkor sajnálom. Én nem véletlenül kutatok ilyen után, csak nem könnyű, ezért nem tudom hogy csináljam.
És igen, lány vagyok, huszonéves.
Azért egy zárkózott lánynak mégis könnyebb találni valakit magának, ha nem bűn ronda valaki biztos bepróbálkozik nála.
De én nem csak lánnyal senkivel nem tudok kapcsolatot kialakítani, magamtól nem kezdeményezek beszélgetést, ha valaki hozzám szól akkor válaszolok, de nem szeretek magamról beszélni.
Pedig néha elképzelem milyen jó lenne valaki mellettem akivel egy hullámhosszon vagyunk és órákig beszélgetünk az élet nagy dolgairól:D
Hát igen, az nekem is jó lenne, de nem csak néha képzelem el hanem egész sokszor :/
Oké, ha úgy gondolod könnyebb, akkor majd szólok ha lett valakim, eddig nem igazán jött össze, mert nem találtam olyat aki illene hozzám.
Ronda egyáltalán nem vagyok, semmi bajom a külsőmmel.
Mindenesetre a kérdés még mindig áll hogy mégis hol találok én olyat aki ilyen? Főleg úgy, ha megszólítani se merjük egymást.
pl itt, én magamra ismertem :)
Ha gondolod írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!