Nem merek beszélgetni, mert félek a kérdésektől?
Ha valaki nem akar nekem magáról beszélni, akkor egyértelmű, hogy nem tart magához közelinek. Távolságot tart. Ha pedig nem vagyok szerinte méltó a bizalmára, akkor mit akar tőlem?
Valami ilyesmi fordulhat meg azok fejében, akikkel csak semleges dolgokról szeretnél fecserészni.
szerintem nem vagy felesleges ember, és ne is gondolj ilyeneket. ha nem vagy elégedett a dolgok jelenlegi állásával, hozz ki magadból többet, csinálj valamit a szabadidődben, rengeteg nemes ügy vár aktivistákra.
Amúgy a kérdésedet értem, nekem is vannak olyan területei az életemnek, amik jelenleg nem mennek a legjobban, és utálom, ha ezekről kérdezgetnek, főleg olyan ismerősök, akikkel kb. felszínes kapcsolatban vagyok. Ráadásul vannak, akik minden egyes alkalommal rákérdeznek a kényes témákra, ha találkozunk.
Szerintem ez intelligencia kérdése is, én mindig próbálom a másik ember személyes szféráját tiszteletben tartani: azt mond el, amit akar, nem firtatom, nem teszek föl illetlen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!