18-f Nem bírom az emberek között. Tehetek ez ellen valamit?
Figyelt kérdés
Nem agorafóbiáról van szó, nem leszek rosszul az emberek között, nem szorongok, stb... Egyszerűen bekattanok, ha nem lehetek egyedül, így is esténként keresek a városban egy helyet, ahol egyedül lehetek, és olvasok.Legszívesebben még aludni se járnák haza, mert irritál, ha rajtam kívül más is otthon van. Dührohamaim vannak, és máson sem jár az agyam, minthogy megöljek mindenkit, hogy egyedül lehessek. Egy ember sincs aki hiányozna, vagy akit szeretnék, mindenkin csak a rosszindulatot és az ember alatti ostobaságot, a másik embernek ártani akarást és az önzést látom,persze vannak kivételek, tudom hogy rengeteg értelmes ember is van, de a környezetemben ilyenekkel ritkán találkozok.2015. nov. 1. 17:00
1/2 anonim válasza:
Nem kell sajnálni hogy ilyen vagy. Olyan ember mint te nem lesz még egy. És erre biztos rá is fog valaki ismerni.
Csak csináld azt amihez kedved vagy kitartásod van.
Viszont ha változtatni szeretnél, akkor járj közösségekbe. Ismerkedj emberekkel.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, viszont ez nem teljesen igaz, hogy te csak egyedül akarsz lenni, hisz most is emberekhez szólsz hozzá, csak épp online. :D 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!