Középiskolába jobb lesz?
Hello. 14 éves lány vagyok (8-ikos) és a suliban a lányok barátkoznak velem csak furcsanak tartom hogy én úgy érzem hogy mindenből kihagynak és ottaludnak szünetekben egymasnál. De engem nem hívnak meg egyikőlyükhöz sem. És ez rosszul esik. A fiúk meg hozzám sem szólnak és álltalaba azt mondjak ram hogy "fúj" meg ilyenek. Ezis rosszul esik. Csak mert a tobbi lanyt korbeugraljak. Pedig nincs velem baj. Sokan mondjak hogy szép vagyok csak a fiú osztálytarsaim mondanak az elveszi az önbizalmamat. És ezert rondanak és kiközösítettnek érzem magam
Ha középiskolaba megyek ott jobb lesz?
Szia.Nekem sem volt tul jo az altalanosban ,foleg azert mert evkozben kerultem at es nem fogadtak be..de a kozepiskolaban viszont jol elvagyok ,vannak barataim.stb
Te pedig szedd ossze magad ,legyel nyitottabb,es baratkozz...nezd meg ha te nyitsz akkor a tobbiek is fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!