Megéri élni? Vagy csak szerintem?
Figyelt kérdés
Hát persze, hogy megéri. Csak azokhoz szólok, hogy akik magányosak és egyedül érzik magukat, legyenek inkább boldogok és próbálják meglátni a rosszban is a jót, élvezzék ki az életet! 15 éves vagyok és leukémiás, egy két napon van még.2015. okt. 17. 13:29
1/7 A kérdező kommentje:
Bármit megadnék azért, hogy éljek. Éljetek helyettem is, nézzétek máshogy a dolgokat!:)
2015. okt. 17. 13:30
3/7 anonim válasza:
Nem ismerem leukémiát, de ha orvosok kezébe adtad magad vagy adattad magad szüleid álltatl, persze, meghalsz.
Egyébként jól látod és jó látni ilyeneket érző embert. :)
4/7 anonim válasza:
1-2 napod van és leülsz gyakorizni? Hát... oké.
5/7 anonim válasza:
Remélem nem igaz, hogy vége az életednek, de ha mégis kedves tőled, hogy leírtad és sajnálom, hogy nem tudtál tovább élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!