Neked nem uncsi a napjaid? Én nem tudom magam lekötni.
Keress munkát. Biztosan van valami, csak nem helyben.
Otthon csinálj meg mindent, takarítás, főzés, mosás.
Olvass.
Tanulj valamit.
Tanulj nyelvet.
Segíts valamit a faludnak.
keress olyan munkát ami biztosítja a szállást. lehet közben megismersz valakit aki ad értelmet a napjaidnak és később esetleg össze is koltoztok.
de olyan kis faluban ahol nincs semmi munka, kár maradni
vagy kezdj el tanulni valamit még..
A lét elviselhetetlen könnyűsége? Van fűtve rád, kajád, még neted is! Afelől is lehet nézni, hogy túl jó a sorod. Másrészről egy fiatalembernek tényleg nem pálya egy falu. El kellene költöznöd szerintem is. 42 évesen is ezt fogod mondogatni magadnak, hogy nem tudsz elköltözni? Nem mersz belevágni, ezt is említsd meg. Nem könnyű elindulni, természetesen, de maradni nagyobb botorság. Sokan külföldre vágynak, lehet, hogy te is. Begubózol, az évek meg eltelnek, vissza pedig nem kapod őket. Nem utólag kell okosnak lenni vagy keseregni, hanem most lépni, elindulni.
Ilyenkor valóban beszorul az ember a kijelzők mögé. Most lehet elővenni mindent, amik a verőfényes, nyári napokon képtelenek voltak lekötni. Semmi nem érdekel?
4-es, nem vagyok hajléktalan, van házam, kocsim, kertben virágok, veteményes, szőlő. Kutyám is volt, akit szerettem, jókat játszottam vele, de elütötték. De pl a téli időszakban gyakran fázom, fával, szénnel fűtök és sok nyűg van vele és spórolósan kell fűteni, ami azt jelenti, hogy este nuku és elég hideg van.
De van alapvetően mindenem, de mégis unalmasak a napjaim. Nem akarok már semmit tanulni, egy munkahely jó lenne ami lekötne, de nem vagyok teljesen egészséges és így hátrányban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!