Teljesen el vagyok keseredve, hogyan tovább 30 évesen?
A kérdező kommentje:
"a nyelvtanulás nem erősségem, ráadásul ékszerész és ékszerbecsüs vagyok, mit kezdenék ezzel külföldön? " - Mi az hogy mit kezdenél?? Ékszerek itt is vannak...sőt... a nyelvtanulás nem az erősséged, értem..jó kifogás annak akinek nincs elég vér a pucájában. Nem az erősségednek kell, hogy legyen, ki kell jönni és kinyitni füledet, szemedet és tapasztalni, próbálkozni. Egyszer az életben kockáztatni. Aki nem kockáztat, nem is nyer. Üdv Németországból! 28/N
Szia.
Költözz akkor hozzám. ;-) Bár gyereket mondjuk én se nagyon szeretnék már.
Nyugi én se nagyon értem el semmit az életben, de az élet nem verseny, hogy ki ér el többet a másiknál.
/41 F/
Akkor kezdj ismerkedni. 30 ev az nem olyan oreg, meg siman talahatsz valakit!
Ez, hogy magadra maradtal nem igaz. Szuleiddel elsz, nem? Az, hogy a kapcsolatod tonkrement csak egy dolog az eletedben. A munkad es a csaladod meg megvan. A hobbijaid is, gondolom. A celjaid is, most vegre kereshetsz olyan embert aki akar gyereket!
én nem szeretek elítélni senkit, mert én sem vagyok tökéletes, de 30 évesen már illene lenni egy kis megtakarításnak, ha valaki becsületesen dolgozik. én is havonta befizetem a 15.000 Ft-os megtakarítást, szerintem ez nem olyan nagy összeg már a mai világban, de évek alatt elég szép kis összeg jön össze belőle. Van, aki megveszi minden nap az 1000 Ft-os cigit, minthogy félrerakná...
A baráti kapcsolatok más téma, de ha nyitott vagy, könnyen új kapcsolatokat találsz
8 Igazad van, de annyira könnyen beszélsz...mondd ezt egy olyan embernek, aki padlón van és teljesen kilátástalannak érzi a helyzetét. Itt most nem a kérdezőre gondolok feltétlenül, hisz csak 30 éves, hanem átlagosan.
Megértelek, én se vagyok már mai gyerek, nincs se párom, se normális barátaim, csak ilyen ismerősök, akikkel ugyan van valamennyi kapcsolatom, talán mélyebb is, mert évek óta tartjuk, de szerintem ez még nem barátság, ahhoz egy kicsit több kell. De a lényeg: nincsenek programjaim, nincs kivel találkoznom és ez megy már évek óta, holtpontra jutott az életem, mintha kivontak volna a forgalomból, mintha nem is léteznék. Neten nem az igazi a barátkozás, élőben viszont alig jön össze, akivel össze is jött valami, az is faképnél hagyott, mert kiderült, hogy igazából nem barátot keresett, hanem párt, nekem ő viszont nem jött be. Szóval teljesen átérzem a helyzeted, nekem sincs se kutyám, se macskám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!