Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azok akik azt hiszik, hogy a...

Azok akik azt hiszik, hogy a magányos emberek sosem próbáltak meg kitörni természetes állapotukból miből gondolják azt, hogy nem próbáltunk meg társaságot keresni?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, nincsenek barátaim, nem volt sohasem barátnőm.

15 éves korom óta próbálok barátokat szerezni, középiskolát is váltottam többször is. De egyik középiskolából ment át a hírem és így az új helyeken se fogadtak el. Próbáltam barátnőt is találni, de lenéznek mindenhol. Interneten is próbálkoztam, de senkinek sem vagyok szimpatikus. Voltak olyan emberek is akik eljátszották, hogy a barátaim, de végül lekoptattak.

2 éves OKJ képzésre is jártam és ott is lenéztek. Próbáltam barátkozni több emberrel is, de mindenhonnan csak negatívat kaptam vissza.

Most itt vagyok 20 évesen a nyár közepében, nincsenek barátaim, nincs kivel beszélgetni, eljárni erre-arra, próbálok munkát találni, de solgozni sem vesznek fel egyetlen egy értelmes helyre sem.

De közben meg jön folyamatosan az, hogy bátortalan és depressziós vagyok, holott én rengeteg helyen próbálkoztam, de egyszerűen vannak típusok akivel a kutya sem akar foglalkozni.

2015. júl. 14. 12:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
Esetleg tényleg átgondolhatod hogy miért voltál mondjuk visszautasítva, és ha olyan dolog akkor változtatni rajta. Egyszer elmentem egy sráccal randira aki kb pont így vélekedett magáról mint te, de végig beszélt, jobbára nem is figyelt rám, aztán amikor mondtam neki hogy nem igazán éreztem jól magam, akkor én voltam a gonosz boszorka aki lepattintottam. Persze nem biztos hogy veled van baj, de ha semmi sem sikerül akkor át kell ezt is gondolni... vagy nagyon rossz helyeken keresgélsz.
2015. júl. 19. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!