Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meddig lehet bírni étel...

Meddig lehet bírni étel nélkül? 4 napja nem eszek annyira ki vagyok készülve. Nagyon rossz társ nélkül.26f

Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted melyik nőnek jön be, hogy annyira függnél tőle, hogy nélküle nem is ennél?
2015. máj. 28. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:

Figyu,helyezd előtérbe az ÉRTÉKEID,amiért JÓ VAGY,amiért MÁS SZERET,nézz bele a tükörbe,és mondd azt:

nehogymár a vakolat verje le a kőművest!

Majd kezdj el falatozni,az öszzeugrott gyomrodat helyretenni,mert az élet nem áll meg!

Ha egy kis Unikummal rásegítesz,nem lesz semmi baj!

2015. máj. 28. 17:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Nincs mit csodálkozni ezen.

A szerelmi bánat ezt teszi az emberrel.

De én is azt mondom egyél valamit még ha nem is esik jól mert elgyengülsz. Ilyenkor az izom lemegy és a zsír megmarad ami nem a legjobb kombó. Ha sokáig csinálod minden lemegy rólad de hurkapálcika testalkattal nem csak annak a csajnak nem fogsz tetszeni akinek most sem kellesz hanem a többinek sem, ami most még lehet hogy nem érdekel de később fog.

Szerezz be a kedvenc kajádból és legalább abból gyűrj le valamennyit.

2015. máj. 28. 17:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha van rajtad pl 50 kiló felesleg, akkor szerintem fél évig is. Vitaminokat szedj xD
2015. máj. 29. 10:03
 15/18 *Nekomimi* ***** válasza:

Nézd, muszáj erőt venned magadon és felállni.

Ezzel csak tönkreteszed magad.

Még csak 26 éves vagy, rengeteg időd van még megtalálni az igazit.

2015. máj. 29. 12:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Hasonlóan érzem magam. De nekem nem csak ez a bajom, hanem az is, hogy nem tudom megvalósítani magam, és amúgy is rettenetesen egyedül vagyok. Egyedül élek a szüleimmel egy nagy, családi házban és nincs semmi és senki, ami örömet okozna és tartalmas keretet adna az életemnek. Úgy érzem, a továbbtanulásomat kissé elszúrtam és igen, én se kellek nagyon a csajoknak. A legnagyobb problémám az, hogy rengeteg dologról úgy érzem, pótolhatatlanul lemaradtam.

10-12 órákat alszom, alig eszek. Sokszor egy nap csak egyszer. Cserébe reggel iszonyú erős éhség jön rám, ami olyan, hogy ha elkezdek enni, akkor egy idő után, bár érzem, hogy rohadtul éhes vagyok, és még negyedéig sem telt meg a gyomrom, már hányingerem van és azonnal ott kell hagynom és nagy levegőket kell vennem, hogy ne jöjjön ki belőlem az egész. És ezért néha azt csinálom, hogy nem veszek tudomást az éhségről, hanem egyszerűen tűröm a fájdalmat, és kb. 20 perc alatt elmúlik, és utána aznap már nem is vagyok éhes... cserébe folyamatosan álmos vagyok és nem mozgok.

2015. máj. 29. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem szinte egész életemben nem voltak barátaim, de eszem.
2015. máj. 30. 11:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Fejezd be ezt az önsajnáltató sz*rságot, és lépj tovább. Nem vagy te p*csa, hogy nyavalyogj.
2015. jún. 4. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!