Miért éljek? Egyszerüen nemérzem hogy bárkinek is fontos lennék mi értelme van így?
Figyelt kérdés
kezdjük ott hogy alig van barátom nemis vagyok egésséges egésznap egyedül vagyok ithon. van hobbim de már azt is meguntam mert egésznap a magány meg az unalom nem joo..megpróbáltam lekötni magam mindennel de már nem megy csak fekszek és gondolkozok meg depizek egésznap...pszihológus-hoz meg nemszeretnék elmenni..
a tesóim nemfogalkoznak velem szinte sose egy szótse szolnak hozzám.de a szüleim se.most is itt ülök a konyhába itt van mindenki és észre se veszik hogy mitcsinálok meg hogy rossz kedvem van..szval nem tudom mittudnék csinálni..már sokszor csak a halálra gondolok.
mitcsináljak mihez kezdjek magammal... ?
(elnézést a helyes írásért a beszólogatóknak)
2015. máj. 21. 19:42
11/11 anonim válasza:
Az élet küzdelem, az egészségeseknek is! Tudom nehéz, de ne add fel, keress naponta olyan elfoglaltságot, ami leköt, tetszik, és ha nincs mindig ilyen, menj el nézelődni, programokra vagy egyszerűen kirándulj, hallgass zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!