Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek is jobb lenne ha...

Szerintetek is jobb lenne ha nem lennék?

Figyelt kérdés

Nem kell elolvasnod... Csak kiadom magamból ha már senkinek sem mondom el :(

Annyira negatív vagyok hogy már a puszta kisugárzásom taszítja az embereket....

Nincs 1 barátom se a régi oszt. Társakon kivul, de ők sem keresnek... Nem is akarom hogy keressenek.

Nem megyek sehová sem csak itthon fekszem minden nap egy sötét szobában hogy megkíméljem magam másoktól közben elmegy a fiatalságom..

Egy szerető lány az "életemben" sosem lesz... Kinek kell egy ilyen selejt? Inkább megkímélem őket ettől..

Persze ha lenne valaki akkor az már gyökeresen megváltoztatna, de egy ilyet ki akar szeretni?...

Anya nem tudja, de régen sokat piszkáltak, kiközösítettek, a szünetekben egyedul hátramentem a ház mögé..mikor az ügyeletesek beengedtek embereket a szünetben mindenki bemehetett az oszt. Tarsaim közül csak én nem.

Rossz vagyok minden sportban, mindent feladok, nem tudom megvédeni magamat, ha a mostani oszt. Tarsaim lányokkal vannak vagy társassággal akkor én inkább elmegyek az épület szélére és leülöl egy padra...

Mondják hogy mostmár megszépültem és hogy ügyes vagyok értek dolgokhoz, de én ezt nem hiszem el a regi idők után...

Mikor középsuliba mentem ott előtte tudtam hogy itt senki nem ismer és minden űjrskezdhetek, de mikor valaki hívott röpizni nem mentem mert azt hittem ő is csak viccből mondja mint régen..

Semmire nem vagyok jó.. Egy senki vagyok aki már a szüleit is kezdi eltaszítani... Ezért már mégjobban bezárkózom....

Próbálok pozitívan gondolkodni, néztem sok filmet, olvastam, kutattam, és 1 hétre sikerült pozitívnak lennem, de senki nem vette észre... Hát akkor meg minek legyek az :(

Anya most pszichológushoz aksr vinni, de hiába.. Úgysem fogom elmondani hogy mi bánt :(

Nem ez a sápadt vörösszemű ember vagyok... Rajtam nem is látják hogy az vagyok... Hanem belül nyomasztom magamat és sosem adom ki.

Bocsánat hogy ennyire önsajnáltatás lett, de muszáj volt kiadnom...ha már senki nem hallgat meg :(

Egy ilyennek érdemes élnie?.... Mert ha most ilyen vagyok akkoe nagykoromra milesz?.. Inkább ne legyek...úgysem hiányoznék senkinek :(

Egy 16 éves fiú :(

2015. máj. 18. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenki így kezdi, aztán a feje tetejére áll minden...
2015. máj. 18. 22:58
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező , ugyan így állok csak engem most is puszkápnak még néha bár tökre nem érdekel. Elhatároztam hogy most keresek magamnak munkát és ha lesz elegendő pénzem elkezdek embereket kínozni ^-^. Pár hete nagyon felidegesít ha meghallom hogy valakit megerőszakoltak. Már elkezdtem beszélgetni pár áldozattal (amúgy mivel magányos vagyok random emberekkel beszélgetek a neten) hogy egy kicsit összebarátkozzak velük és hogy megtudjak mindnet a tettesekről. Megölni egyszerűbb lenne de akkor nem szenvednének :) Gondolom nem akarsz csatlakozni hozzám , sőt nem is támogatnám de én a saját életemről már lemondtam úgyhogy gondoltam segítek pár embernek. 18f ^-^
2015. máj. 18. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Itt egy link:

Ez volt az én válaszom a linkben:

Minden "leépülés" után fejlődés jön. Keress új embereket,egy pozitív embert,aki jó hatással van Rád. Csináld azt,amit szeretsz és ne érdekeljen mások véleménye,egyszerűen sz.rd le! POZITÍV gondolkodás ez a LEGfontosabb,ebben haladj lépésről lépésre ->pl. egyik nap élvezd a napsütést másnap élvezd a napsütést és egy sétát haza fele jövet, harmadnap élvezd a napsütést,a sétát és a virágok gyönyörét.. és így tovább,napról napra fejleszd ezt a második LEG pedig az AKARAT, ebből nagy kell és Te döntöd el,hogy mekkora. Kitartás; ha kitartalsz,akkor biztos az a biztos siker. Ha szereted a bölcs idézeteket olvasgasd azt, ez is hasznos. Ha szeretsz sportolni,sportolj jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Utolsó mondandóként én nem rég léptem ki a depresszióból és nem kellet hozzá pszichológus (nem villogásnak szántam), Szóval tudom,hogy mi is az a depresszió,voltam már mélypontján és a felszíne alatt is. Ez az én saját receptem :) . Semmi sem lehetetlen, neked is menni fog egyedül kilábalni ebből a helyzetből. Hagyj fel az öngyilkosság gondolataival. Egyszer kifogsz belőle kerülni és azt gondolod majd : "milyen jó,hogy nem tettem meg" és reggelente felakarsz kelni,hogy elkezd a napot vidáman :) . Remélem segítettem,ha van egyéb óhaj,sóhajod csak írj! :)

---

Írtad,hogy 1 hétig sikerült pozitívan gondolkoznod, tehát nem lehetetlen,hogy hosszútávra is sikerüljön. Miért akarsz másoknak megfelelni? Magad miatt legyél boldog, ne mások miatt! A kitartás a siker receptje. Válts iskolát, ha végkép nem megy a beilleszkedés-szerintem csak azután, hogyha pozitív ember lettél nem csak 1 hétre ;). Ez a barátnő kérdés.. még FIATAL vagy, még bármi történhet. Semmiképen se legyél öngyilkos, van fény az alagút végén, csak meg kell találni. Nem tudom,hogy szín ötös vagy mindenből, vagy sem, de amióta én "meggyógyultam" csak 2 darab négyesre számítok évvégén, pedig félévkor volt vagy 4 db. négyesem és akkor még depis voltam. Tiszta haszon pozitív embernek lenni.

Ha bármi van, írj! 15L.

Egyéb hejesirási hibákért bocsánat.

2015. máj. 18. 23:52
 4/10 anonim ***** válasza:
#3' Keveset írtam.. :C
2015. máj. 18. 23:55
 5/10 opened paradise ***** válasza:

Senki sem hallgat meg,de hogy is tudnának meghallgatni,ha nem beszélsz hozzájuk?

Nem mások miatt kéne pozitívnak lenned,hanem saját magadért.

Mostantól csak napi 1x legalább tedd az ellenkezőjét annak,amit amúgy tennél. Ha röpizni hívnak,akkor menj,nyiss az emberek felé. Ők nem azok,akik régen kiközösítettek,ők új emberek.

Szeretnének,ha hagynád nekik.

2015. máj. 19. 01:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül
2015. máj. 19. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam/ vagyok. Én tudom, hogy már ilyen fiatalon rengeteg fájdalommal lehet szembesülni, hiába nem hiszik el sokan.. Én is egész nap itthon feküdtem és sorozatot néztem, volt, hogy még a redőnyt se húztam fel és alig ettem. Közben bennem is ott volt, hogy elmegy mellettem az élet, de egyszerűen úgy éreztem, hogy jobb mindenkinek, ha nem létezek és nagyon depressziós voltam különböző okok miatt. Még most is rengeteg fájdalom van bennem, szóval tudom, hogy mit érezhetsz... Viszont el kell hinned, hogy nincs veled baj. Magadnak kell erőt adnod, keress valami motivációt. Pl., hogy a suliban ott lesz egy lány aki tetszik és miatta már megéri bemenni, vagy esetleg valakivel aki szimpatikus próbálj meg beszélgetni. Egy két beszélgetés nagyon fel tudja dobni az embert, ha megfelelő a beszélgetőpartner. :D Mondjuk nem tudom mennyire ismerkedsz könnyen(én nem túlzottan), de ha nincs túl sok nehézséged vele, akkor próbálkozz, mert a magány a legrosszabb. Szép lassan magába szippant és megőrülsz. Én magántanuló is voltam és tényleg egész nap csak otthon voltam és szenvedtem. Borzalmas időszak volt. Pedig elvileg szép vagyok okos és vicces, de ilyenkor ezt ki hiszi el. Bocsi ezért a hosszú szövegért, csak azért írtam, hogy lásd, hogy más is hasonló.:/ Nekem kicsit jobb lett a helyzetem, mert próbálok beszélgetni másokkal a suliban és sokkal jobb, mint a magány. 17/L
2015. máj. 23. 23:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Majd 1 hónap telt el.

Hallgattam rátok és elkezdtem sportbiciklizni a napokban.

Tök jó volt.. El is terveztem hogy ez lesz a hobbym és a sportom... és ha gyakorlottabb leszek megyek körbebiciklizni a Balatont.

Tettem rá vékony gumikat, felszereltem a kellő dolgokkal.. Vettem használtan biciklis pólót mert kezdőnek jó az.

Meg egy sisakot

4 nap alatt mentem 150 km ert... Buszokat előztem meg tartottam a tempót velük.

Annyira jó volt hogy ha fújt a szél szembe és messze volt a cél akkor is tekertem mert semmi értelme ha visszafordulok.

Már kezdett az önbizalmam is megjönni és az iskolában kinéztem egy lányt akihez már kezdtem próbálni közeledni.

De első nap a frissen centírozott kerékkel belementem egy olyan kátyúba ami az út közepén volt és nem is látszódott... Es lett egy kis 8 as..

Nem zavart máig, de néztem róla videókat hogy hogyan kell kiszedni itthon.. Gondoltam megpróbálom hogy ne kelljen megint fizetni centírozásért...

Aztán elrontottam az egészet... A mostani 8 as mellé csináltam még 1-et és egy tojás is lett benne úgy hogy súrolja a féket... Azért mert elfelejtettem hogy ha hátulról nézem a kereket akkor a küllőket fordítva kell húzni és az ellentétjét csináltam annak amit kellett volna..

Aztán emiatt a kis incidens után hogy semmit nem érek és nem értek... Hozzányúltam és el is rontottam.

Most megint egész nap lent van a redőny és csak fekszem.

Tudom meglehetne csináltatni vagy újat venni, de nekem ez úgy visszavette a lelkesedésemet hogy inkább letolom a garázsba a biciklit és nem megyek többet...

A lányt inkább már nem keresem többet és a telefontartó rendelését is visszamondom...

Úgylátszik én egy menthetetlen negatív rossz ember vagyok :(

2015. jún. 2. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Ha csak kicsi 8-as van benne, az nem gáz, én is úgy megyek vele, igaz súrolja a féket. Csinálj mást, ha nem biciklizel, fussál például, vagy sétálj.
2015. jún. 3. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért is vagy rossz ember?mert olyan negatív a kisugárzásod? az a külsödre is kihat..pl..ocsmány fehér làny látnak majd :)
2015. jún. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!