Hol barátkozhatnék?
Kb. bárhol. Budapesti vagyok, de éltem vagy már egy bő évet vidéki városban, öt turnusban. No hát nem maradtam se partner nélkül, sem magányos, (és) a lányok sem voltak restek, és én sem. Nem mintha kellet volna segítség. ;)
Neked még elvben könnyebb is mint a fiúknak, nem gondolják az, hogy egyből ágyba akarod vinni őket. Nekem sem lett minden lánnyal való ismeretségemből szex, és valakit azóta is mindig felkeresek ha visszamegyek. Ja és van akinek azóta már férje és gyerek van, mióta először találkoztunk.
Érdemes olyan helyen beszédbe elegyedni, ahova hasonló mentalitású emberek járnak, ha nem vagy ránézésre is jó ember ismerő.
Ha nem karod, hogy mindenki zaklasson akivel szóba állsz, és használsz facebook-ot hide-old a telefonszámod és keresztnevet használj csak - amúgy is ez utóbbi a szokás! Ismerkedésnél érdemes hamar bemutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!