Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit ajánlotok, hogy jobb...

Mit ajánlotok, hogy jobb kedvem legyen?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve az élet minden területén. Barátaim nem sok van legtöbb akikkel joban vagyok nem sűrűn keresnek, valahogy mindig van nekik valaki jobb ember pedig nem árulom el őket, segitek nekik stb és szerintem még rossz társaság se vagyok de lehet, hogy mégis. Kapcsolatok terén viszont én nem vagyok egyszerű eset talán túl sok elvárásom van meg néha kis dolgokkal is feltudnak idegesiteni főleg minél jobban szeretem az adott lányt szóval nem hiszem, hogy találok olyan lányt akit teljes szivemből szeretnék és nem akarnám megváltoztatni vagy ilyesmi. Suli, munka terén se tudom mit kellene kezdenem mit csinálnék szivesen. Most ezaz egész így nagyon rám jött kb élni se maradt kedvem. Bárki bármi értelmeset tud mondani szivesen meghallgatom vagy csak simán megmondja, hogy h.lye vagyok:D A válaszokat előre is köszönöm! 20F
2015. máj. 3. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez most bunkónak fog hangzani, de ahelyett, hogy sajnáltatnád magad emelkedj felül rajtuk. Én is voltam így magam alatt, és egy csomó időt elpazaroltam erre az életemből. ha ez idő alatt tanultam volna, akkor most versenyeket nyernék, és ha szórakoztam volna nem kellett volna úrakezdenem mindent. Volt ilyen periódusom, és ez a kezdetben a későbbi kapcsolataimra is kihatott. MEgismerkedtem emberekkel, de elkezdtem őket irányítgatni kényem kedvem szerint, csak azért, hogy visszakapják azt amit régen velem tettek. És az a "vicc" hogy ez tudat alatt történt. Na nem mintha érdekelne téged az élettörténetem, nem is olyan érdekes. Csak annyit mondok, hogy légy pozitív, emelkedj felül a problémáidon. Ha ők nem keresnek keress magadnak barátokat, ha eddig nem tanultál akkor dolgozz keményen, és majd az kifizetődik. Tudom, hogy egy ember társas lény, de a legnagyobb sikereket mégis egyedül éri el. Ha meg a kezdetekben magányos lennél, bármikor rám írhatsz ;) (gondolom kezdetben itt)
2015. máj. 3. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Probálok alapból mindig valami értelmes dolgot csinálni meg pozitiv maradni de van amikor nagyon rám jön eza kb miért érdemes élni dolog de pár nap alatt általában túlteszem magam rajta.
2015. máj. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!