Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaki barátkozni egy magányos...

Valaki barátkozni egy magányos 18 éves Budapest lánnyal?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok,eléggé nehezen barátkozom de nem jellemző rám hogy zárkózott lennék,intelligens lánynak mondanám magam,de nem vagyok idegesítő okostojás :P

Nem vagyok otthonülő típus,szeretek kocsmákba,pubokba járni. Viszont elég negatív az életszemléletem és kicsit sötét a humorom.

Szeretem az elvont/érdekes emberek társaságát :)

2015. ápr. 26. 22:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Pedig 59 százalékosnak nagyon igaza van. Az a férfi, aki egy nővel elkezd "csak barátkozni" az esetek többségében valóban hatalmas lúzer, ugyanis nálatok teljesen mást jelent a barátság, mint nálunk. A férfiaknál az igazi barátság önzetlen, a ti barátságotok meg nem sokat ér, lelki szemetesládának jók vagyubk, meg szívességek megtételére, meg arra, hogy elsírjátok, melyik bunkó alfahím hol csalt meg, de nagyon kevés az olyan lány, akiképes produktívan is hozzátenni valamit, valami értéket egy ilyen kapcsolatba, és nem csak kihasználja a férfit. Szóval én lánnyal nem barátkozom, csak akkor, ha vagy nagyon nem jön be, vagy már van párja, egyéb esetben én udvarlok. Túl sokat voltam már a nők barátzónájában és elegem van a játékaitokból és a kihasználásból. Ha barát kell keress lányt!

25F

2015. ápr. 27. 00:43
 12/20 opened paradise ***** válasza:

Nekem írhatsz.

Lányokkal jobban kijövök,csak eddig mindig mikor el lett tervezve valami,addigra többet akart az egyik fél és emiatt el is maradtak azok koncertek. Max 1 embernél nem.

Szóval írj :)

Különc az vagyok,de nem nagyon iszom :D

2015. ápr. 27. 02:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Írj ha gondolod :) 23/L
2015. ápr. 27. 06:14
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 00:43

Igaza van!

2015. ápr. 27. 12:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy esetben működhet a fiú-lány barátság, ha a lány ronda.
2015. ápr. 27. 13:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Baromság. Nekem is sötétebb a humorom, bla-bla-bla. Mi az, hogy nincs férfi-nő barátság? Legjobb barátaim mindig is nők voltak, annak ellenére, hogy nem vagyok meleg. Udvari bolond? Hehehe. Nem hinném, hogy azt keres. Van még valami bizalmam az emberekben.

Ha gondolod, írj nyugodtan.

2015. ápr. 27. 19:01
 17/20 anonim ***** válasza:
írj
2015. ápr. 28. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 30. 20:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Neee,ez most komoly? :D :D
2015. máj. 1. 00:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát azt csak te tudhatod ! :D
2015. máj. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!