Magányos emberek ti mivel töltitek az időt?
Figyelt kérdés
Hogy ne érezzétek magatokat annyira magányosnak.
20 év felettieket kérdezem inkább.
2015. ápr. 4. 19:37
11/14 anonim válasza:
Hát ezaz,hogy semmivel :( Nagyon magányos vagyok és nem tudom feltalálni magam. Senki se kérdezi meg mi van velem,hogy vagyok... 19/L
12/14 anonim válasza:
Testvéreimmel próbálok beszélgetni, megölelgetem a macskát, eszek valami meleg ételt (leves vagy forró tea a legjobb), filmeket, sorozatokat nézek, olvasok vagy zenét hallgatok és rajzolok.
A meleg ételes és népszerű sorozatok nézése jön be a leginkább. A meleg leves/tea olyan mint a szeretet. A népszerű sorozatok nézésekor pedig úgy érzem hogy nem vagyok annyira egyedül, mert nagyon sokan nézik még rajtam kívül és ha beszélgetni akarna velem valaki akkor nagyobb eséllyel van témánk. 17/L
13/14 anonim válasza:
Mi most költöztünk külföldre (pontosan 5. napja) és itt, ahol tökéletesen egyedül vagyok, rá kellett jönnöm, hogy az unatkozó ember valójában csak rohadt lusta. Na nem sértésként, én is gyakran vergődök az unatkozással, de most fogtam csak fel, hogy ezerféle munkával leköthetném magam olyankor. Ugye most nem győzök pakolni, takarítani, selejtezni, a lakást csinosítgatni, járni a környéket, felfedezni a legjobb kirándulóhelyeket a kutyával, kitalálni, hogy melyik boltban mit érdemes venni, mi meddig van nyitva, kreatívkodok a főzéssel, mert még nincs minden a helyén, az alapanyagokkal, eközben nyilván gőzerővel tanulom a nyelvet, meg nem győzök mindenkit tudatni az első itt töltött napjaimról... de a mindenségit, ezeket máskor is megtehetném ugyanígy. Biztos mindenkinek van kupis szekrénye, rámolnivalója, halogatott intéznivalója, meg nem válaszolt e-mailjei, tanulnivalója, lehet a neten receptekre vadászni, aztán nyugodtan ki lehet vonulni a konyhába és az új recepteket kipróbálni, mindig fel lehet hívni a nagymamát, mindig bele lehet vágni egy új nyelv tanulásába, mindenkinek van egy hobbija a fejében, amit majd egyszer ki akar próbálni, de még a szülővárosunkban is tuti van olyan szép hely, ahol sosem jártunk... hát csak az a halogatás, az okozza az unalmat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!