Barhova megyek egy ido utan mindenki megutal, kikozositenek amiert nem beszelek csak ha kerdeznek. Mit tegyek oljem meg magam?
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 19:53
1/8 anonim válasza:
Én is utálom az olyan embereket akikből mindent úgy kell kihúzni.
2/8 anonim válasza:
Én szeretem az ilyeneket. Velem beszélgetnek
3/8 anonim válasza:
szeretem a csendes embereket, annyi a fölösleges felszínes fecsegés, felülüdülés a csendes ember. Lesz majd olyan társad, társaságod, ahol értékelik ezt, ne búsulj.
5/8 anonim válasza:
Sokan vagyunk ilyenek. Ettől még nem vagyunk hülyék.
6/8 anonim válasza:
Jaj dehogyis, ne gondolj ilyenekre. Nem vagy egyedül,tény, hogy nem mindenki szereti az ilyen típusú embereket. Egy idő után találsz olyat, aki nyitott lesz rád, hidd el, tapasztalatból mondom.
7/8 anonim válasza:
Én is csendes vagyok nem beszélek sokat. Sokan mondták is h fura vagyok. De nem kell megölni magad lesz olyan aki ilyennek fog szeretni, és felé te is nyitott leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!