Inkább élnétek örökre sántítva, vagy örökre teljes életet fájdalomcsillapítókon?
Figyelt kérdés
2015. márc. 23. 20:01
11/14 anonim válasza:
Hát a legtöbb ember életében előbb-utóbb úgyis eljön az az időpont, amikor már állandó fájdalmaid lesznek. Nekem pl. a hátam meg a nyakam fáj folyamatosan. Úgyhogy én simán inkább a fájdalmat választanám.
12/14 anonim válasza:
Nem néztél te túl sok Dr. House-t? :D
13/14 anonim válasza:
Nem tudom,hogy asántítás tényleg fáj-e,és ha igen,akkor mennyire.
Fáj-e akkor is,ha nem megy az ember?
Mert,ha mindig fáj,akkor is,ha nem megyek,akkor is,ha alszom,ülök,stb.,akkor inkább vállalnám a fájdalomcsillapítót.
Persze nagyon meg kellene gondolni a lehetséges mellékhatásokat,hogy azoktól nem lenne-e súlyosabb vagy elviselhetetlenebb mint az eredeti fájdalom.
14/14 anonim válasza:
Én sántítanék. Ebben a helyzetben nem tenném tönkre a testemet még jobban még a gyógyszerekkel is. De mindenki azt csinál, amit akar, csak urána viselnie kell a következményeit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!