Itt a jó idő, én még senkivel sem tudok menni sehova. Hogy éljen ezt túl?
Barátaim nincsenek, nem is vágyom barátokra.
Viszont párom sincs már 1,5 éve :( Úgy szeretnék elmenni a szabadba, beszélgetni, randizni, végre újra van eletkedvem (téli depresszió után), de nem találok megfelelő pasit... :(
Félek, nem akarok újra depis lenni...
De ezek egyedül olyan unalmasak. Akkor már kimegyek a kertbe... De abban meg semmi extra nincs.
Randizni inkább nem akarok senkivel többé :D
Húzz már innen akkor, te szerencsétlen... mindenre van kifogásod, akkor mégis, mit vársz tőlünk?
Menj, és szenvedj magadban.
Figyelj már, ez így nem fog menni.
Nincsenek barátaid, és nem is akarsz szerezni.
Randizni sem akarsz.
De egyedül meg unalmasnak találod a dolgokat - tessék?!
Ez ellentmondás, és ha nem változtatsz, akkor nem is fogod tudni feloldani.
Kezdj bele egy hobbiba, úgy egy közös pontod rögtön lesz pár emberrel.
De ez amit most csinálsz itt, tényleg csak hisztizés és finghámozás.
Vagy maradj így ahogy vagy, de akkor ne nyafogj, hogy neked milyen rossz, mert magadnak csinálod.
Vagy változtass, és akkor biztosan jobban fogod magad érezni.
Ne írogass nekem személyes üzeneteket, mert jelenteni foglak!!!
Elég szörnyű vagy itt is, nem kell még privátban is ezt meg a káromkodásodat olvasnom!
És nem tudom, mit képzelsz, de én még sosem írtam neked, és sosem beszélgettem veled, szóval ne okoskodj, hogy "mindenhol" mit csinálok vagy nem csinálok! Nem ismerjük egymást, és nem is akarlak megismerni. Egy rinyálós kis senki vagy.
Ja hát közben újra megbizonyosodtam arról, hogy a legtöbb ember bunkó paraszt, úgyhogy szrok bele:)
A jopofizasra szánt idő helyett inkább dolgozom továbbra is, építem a karrieremet, és a néhány haverom épp elég társasági életnek :)
Drága 15-ös, te meg fogd visszább magad, mert sose tudhatod, hogy a másik embernek van-e szemelyisegzavara, és nem-e épp azon gondolkodik, hogyan nyírjon ki.
Csak egy gondolat.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!