Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » (Meleg kérdés) Magányosnak,...

(Meleg kérdés) Magányosnak, motiválatlannak érzem magam, vannak olyan korombeliek akik hasonlóan éreznek? 17/F

Figyelt kérdés

Semmi nem érdekel úgy mostanában. Nem tanulok, nem csinálok semmit igazából és nagyon jó lenne, hogyha valakivel azért néha tudnék levelezgetni erről a témáról, és az a valaki nem egy szexéhes barom lenne. Megismertem pár srácot már így interneten és úgy éreztem, hogy kicsit segít, hogyha valahova kivetíthetem a dolgokat, de személyesen senkivel nem tudok erről beszélni és egyre inkább magamba fordulok, nem tudom mit tehetnék, hogy elfogadjam ezt az egészet, nem is igazán akarom talán elfogadni és már csak egy kiutat látok ebből.

Ti hogyan tudtátok ezt leküzdeni? Egyáltalán felmerült nálatok ez a probléma?

2015. márc. 3. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlón megyek én is keresztül, bár én 14 vagyok. Elég rossz érzés, hogyha az ember elveszti a motiváltságát, mintha egy üres burok lennél, ami a semmiben sodródik... Főleg, hogy lenne kinek elmondanom, de nincs meg bennem a bátorság.
2015. márc. 5. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Ui: Egyébként elméletileg a melegek körében nagyobb arányban fordul elő a depresszió és a motiválatlanság, mint az átlagnál(plusz a felmérések szerint az IQ-szintünk is magasabb a többi emberekhez mérve, bár ez egyáltalán nem bizonyiték vagy tény, hanem egy felmérés eredménye, ami tévedhet).
2015. márc. 5. 22:48
 13/16 anonim válasza:
0%
Teljes mertekben eggyet ertek a 7 esel!!! Isten var rad!!! Ne tedd tonkre az eleted jarj gyulekezetbe es mindent maskepp fogsz latni!!! Ajanlanam a Vidam Vasarnap elo adasat kukkants bele es ha valtozasra vagysz ott megtalalod!!!!
2015. ápr. 4. 06:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként elméletileg a melegek körében nagyobb arányban fordul elő a depresszió és a motiválatlanság,"

az mondjuk nem is csoda, ahogy az emberek a melegekhez viszonyulnak, ki ne lenne attól depis?

2015. ápr. 4. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is 17/F. vagyok és szintén a fiúkat szeretem. :) Nem tom hogy te ugyanezt érzed e, de én szerelmes vok a tavalyi osztálytársamba, matekból megbuktam... És hát szoktunk egymàsnak köszönni, de a szemébe se tudok nézni... Egy részt mert szerintem ő hetero, más részt tavalyi osztálytársaim sokszor basztattak, persze nem mondtam el ezt el nekik, meg azt se hogy meleg vok, de folyton csesztettek, nyári szünet óta 180°-os fordulatot vett az êletem. Talpamra álltam mert megelégeltem amit csináltak. Ezt a hibát az idei osztályomba nem követem el. :) ezért nem tudok a szemébe nézni. Amint eszembe jut, vagy meglátom őt elkap a sírógörcs, ha suliban vissza tartom, otthon meg este a szobámban engedem ki a gőzt. Ő számomra a nagy ő és próbálok lemondani róla magamban de nem megy... Ezért is akarok sulit váltani, hát ha elfelejtem őt, amúgy meg ő az a halkszavú de vicces srác és nagyon helyes, mondom néha köszönünk és kész, egyszer volt olyan hogy a terem melletti folyosón volt a barátommal persze aki lány, és az ablakból át lehet látni és úgy integettünk egymásnak mint ha bolondok lennénk xd a lényeg az hogy nagyon fáj hogy ő nem szeret engem, de bármit megtudnék tenni érte, és mióta szerelmes vok belé, a tanulás is sokkal jobban megy, mert mikor rá gondolok, ösztönöz engem. :) úgy érzem mint ha örökre egyedül maradnék és úgy mint ha örökké egyeül is voltam..
2016. okt. 25. 16:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Mellesleg az életed nem attól lesz boldog hogy hiszel e istenben vagy sem, hanem attól hogy ha kezedbe veszed a sorsod és irányítod az életedet. Mellesleg a meleg identitás nem betegség amiből ki lehet gyógyúlni, ugyan olyan szerelem mint a többi. Ne higyj minden féle hittérítőnek, ezt nem azért mondom mert nem hiszek istenben, hanem azért mert az egyáltalán nem segít az életeden amit leírt itt két emberke, és jah, a 14 éves haverunkkal is teljesen egyetértek :) Szóval nyugodj meg, a barátok ott lesznek a bajban. :)
2016. okt. 25. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!