Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok, magányos...

Magányos vagyok, magányos voltál elmeséled segítesz?

Figyelt kérdés

27 éves anyuka vagyok, nagyon kitűnök a korombeliektől és nem szívesen ismerkedik velem senki.

Más vagyok, önbizalom hiányos, szégyenlős, unalmas, nem tudok miről beszélgetni, már lassan kezdek bedilizni.

Általában én csak hallgatóság vagyok mindenhol egy vacsora eseményén is csak ülök és hallgatok, nem tudok semmihez hozzászólni ahol van egy halom rokonom.

Az én hangom elveszik a többi mellett.

Nem figyelnek rám.

Nem érdekli őket amit én mondok, és a szavamba vágva mondják az ő sztorijukat ami épp eszükbe jut.

Aki meg illemtudó és végig hallgat az meg unott fejjel hallgat végig és alig várja hogy befejezzem.

Én sosem iszom alkoholt, mindig merev, görcsös vagyok ami sokszor a testemre is kihat, nem vagyok laza, evés komplexusom van.

Nem merek inni , mert éjjel gyakran kell ébrednem még a gyermekemhez, és ilyenkor nem szabad inni főleg egy anyának nem.

Remeg a kezem.

Mindég azt nézem hogy más néz e engem evés közben hogy akkor kapjak be egy falatot mikor senki sem látja hogy remegő kézzel hogy eszem.

Minden honnét kilógok.

Van gyerekem , mégis sietek, félek a megaláztatástól, félek hogy kellemetlen helyzetbe hoz a gyerekem, esetleg sír és nem tudom megnyugtatni, ha ügyetlenkedek vagy bármi.

Nem merek szemtől szembe sokáig az emberek szemébe nézni sokszor csak a szájukat nézem.

Mostanában gyakorlom a boltba menetelt ahol tudok emberekkel találkozni és a viselkedésüket leutánozni.

Mert sajnos most úgy érzem magam mintha az őskorban lennék rongyosan és belecsöppennék a nagyvilágba és én csak egy tudatlan vagyok a sok nép közt.

Sokszor van hangulat ingadozásom.

Sokszor vagyok levert hangulatban.

És mindent unok.

Ha valaki volt ilyen helyzetben mint én vagy hasonlóban akkor kérlek titeket írjátok le és azt is hogy hogyan sikerült kilábalni a magányból?

2015. febr. 23. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Beteg vagy. Menj pszichológushoz.

És tanulj meg helyesen írni.

2015. febr. 23. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Na gondoltam hogy lesz aki lepontozza az írásomat de az ilyen emberek nem érdekelnek.

Egyébként meg hogy érted hogy beteg vagyok?

2015. febr. 23. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Szociális fóbiád lehet, pszichológus tud segíteni.
2015. febr. 23. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy beteg az agyad.
2015. febr. 23. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem írtál a férjedről. Ő hogy viszonyul hozzád? Próbál segíteni? nem kell mindent véresen komolyan venni,ne hidd,h az emberek téged néznek és bántani akarnak. ne akarj megfelelni nekik. légy bátor, merj beszélgetni, keress vmi hobby-t, amiről szívesen beszélsz, vagy nézz olyan műsorokat, amiről sokan beszélnek, fikázd a politikát, dícsérd a csajok ruháit,frizuját, keress anyukákat, akikkel tudsz gyerkőcökről, főzésről beszélgetni, mosolyogj, és néha vágj a rokonok szavába és kacarássz. a pszichológusok meg tahók. olvasd el: Duncan Shelley: Az elme gyilkosai. majd írd meg mi a véleményed a pszichológusokról, ha esetleg elolvasod. :-)
2015. febr. 23. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég súlyos dolgokat írtál le. Igen, hasonló helyzetben vagyok mint te. Nem figyelnek rám,elvész a hangom, merev és görcsös is vagyok. Sokszor idegeskedek mikor ki kell mozdulnom itthonról. Az alkohol nem megoldás szerintem, mert oké, egyszer azt mondod hogy csak egy pici likőrt megiszol, és érzed is ahogy kicsit elzsibbaszt és ez jó érzés. De mi van akkor ha olyan jó lesz, hogy nem tudsz mértéket tartani? Inkább igyál meg egy jó kis kamilla teát, vegyél este forró fürdőt, nézz vígjátékokat, hallgass vidám esetleg meditációs zenét, vegyél levendulás vagy citromfüves illóolajat, illetve az ezekből készített tea is nyugtató hatású. Ha van párod próbálj vele beszélni erről. Rohadt nehéz erről beszélni de muszáj! Ezektől a dolgoktól nem fog egy csapásra megváltozni az életed,nem lesz tőle önbizalmad, de segít ellazulni, elsősorban erre van most szükséged. Elolvashatnál egy önsegítő könyvet is, nem is kell hozzá boltba menni csak kiguglizod és letöltöd! A gyermeked miatt meg sose érezd magad kellemetlenül! Hiszen csak gyerek, akit zavar ha sír elmehet a búsba!
2015. febr. 23. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy merre laksz. Vidéken is, és Pesten is mások az emberek.
2015. febr. 26. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!